ETIKETTEN PRODUCENT

BEDRIJFSINFORMATIE

logo etikon

Betrouwbaarheid

Flexibel

Service & Kwaliteit

Voorraadhoudend

ETIKETTEN PRODUCENT,Etikon Nederland is op 19 Augustus 1992 opgericht. Etikon begon als exclusief importeur en verkoopkantoor voor Stampiton etiketten (pinfeed-, inkjet-, kopieer- en laseretiketten). Vanaf 1998 heeft Etikon haar eigen productielijnen in het produceren van etiketten op rol, ZigZag gevouwen, A4 vellen, en sinds April 2011 is dit uitgebreid met een eigen productielijn in het vervaardigen van basismateriaal. Hierbij gaat het met name om de materialen Thermo Eco, Thermo Top en Vellum. Zo produceren wij zelf ook als een van de weinige gegomd papier en gerecycled materiaal.

Vrijwel alles op het gebied van etiketten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo kunnen wij alle lijmsoorten aanbrengen, delamineren, lijmbedrukking, ponsgaten etc. Diverse belijmingen zijn mogelijk voor: koel / diepvries producten, afneembaar tot permanent in diverse gradaties, zelfs voor glas waar geen lijm- en/of papierresten op achter mogen blijven (EtiClean) of producten met een zeer ruw oppervlak waarvoor een extra sterke belijming nodig is. Denk bijvoorbeeld aan hout en autobanden of in vele andere branches.

Laminiermaschine Etikon lijm etiketten Jumbo rollen

Dit alles kan geleverd worden op alle gewenste kernen. Van kern 12 mm tot 100 mm afgestemd op de wensen van de klant, op project en/of printer gerichte maximale roldiameter, die de laatste tijd in opmars zijn, met name voor de mobiele printers en scanners.

Etikon Nederland is ons verkoopkantoor voor de Benelux markt, gevestigd in Geldermalsen. Hier hebben we een printservice voor inprinten van diverse toepassingen zoals: barcodes, adresgegevens en andere drukmogelijkheden. Bij onze vestiging hebben wij een magazijn van 500 m2 waar de afroeporders van de Benelux klanten staan opgeslagen. Op deze manier kunnen we altijd en in geval van nood nog dezelfde dag of de volgende dag leveren bij onze klanten.

Onze productie is gelegen in Rodersdorf, Duitsland en heeft inmiddels 150 mensen werkzaam. Daar wordt gewerkt met alle bekende A-merk papierleveranciers zoals: Raflatac, Panoval, Fasson, Mactac en sinds kort dus ook onze eigen kwaliteit. Op deze vestiging staan meerdere productielijnen waar men tot 6 kleuren kan bedrukken. Tevens kan men op de voor- of achterzijde en zelfs op de belijming een bedrukking plaatsen.

 SYNERGIE VOOR GEZAMENLIJK SUCCES

 

Logo Etikon

ETIKON NEDERLAND BV

Poppenbouwing 9 – 4191 NZ Geldermalsen
Nederland +31 (0) 345 / 577201
verkoop@etikon.nlwww.etikon.nl

Logo Cotec

COTEC EUROPE

Am Sülzegraben 8 – 38820 Halberstadt
Deutschland Telefon: +49 (0)3941 / 5637-0
info@cotec-europe.euwww.cotec-europe.eu

Logo Etikon

ETIKON DEUTSCHLAND GmbH

Straße der Freundschaft 8 – 38828 Rodersdorf
Deutschland + 49 (0) 3 94 23 / 8 67-0
info@etikon.dewww.etikon.de

Op het gebied van TTR-Linten kunnen wij u van dienst zijn in de kwaliteiten wax, wax-resin en resin met de daarbij behorende labelprinters, afgestemd op de kwaliteit van uw labels zoals  Zebra-, Tec-, Avery, Datamax en Sato printers.

Printing on demand! U vraagt, wij draaien! Voor klanten die geen eigen etikettenprinters hebben, verzorgen wij de gehele logistiek van inprintwerk via onze printservice van o.a. barcodes en oplopende nummering. U hoeft dan zelf geen labelprinter aan te schaffen en geen etiketten en thermal transfer linten op voorraad te nemen. U kunt gebruik maken van onze  know how.

Wat betekent dat voor u?

. Snelheid; de gewenste etiketten kunnen op verschillende machines worden geproduceerd, waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn.

. Flexibiliteit; de mogelijkheid om vrijwel alle formaten te produceren en zowel grote- als kleine aantallen tegen gunstige voorwaarden te leveren.

. Kwaliteit en service; elke keer weer!

Laat u overtuigen van de grote voordelen die wij u kunnen bieden op het gebied van prijs, kwaliteit en service.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van etiketten en belijmingen in uw productieproces.

“ETIKON BV MORE THAN JUST LABELS”

Op rol etiketten Waarschuwingsetiketten op rol Verzendetiketten