ETIKETTEN WIKKELAARS

Etikon maakt gebruik van etiketten wikkelaas tijdens het op en af rollen van etiketten op een kern. Dit gebeurd met name wanneer er etiketten worden bedrukt in de printshop en op een kern moet worden gewikkeld. Beniewd? Bekijk het filmpje over de etiketten rewinder hier.

Soorten etiketten rewinders:

Klein (vaste kernhouder): Deze kleine etiketten wikkelaar heeft een vaste kernhouder en kan op en af rollen (van links naar rechts en andersom). De kernen welke kunnen worden opgerold zijn: 38mm, 40mm, 44mm, 50mm, 70mm en/of 76mm. De maximale roldiameter is 220mm en de breedte van de rollen mogen maar 125mm breed zijn. De kleine label rewinder kan maximaal 125cm per seconde draaien.

Middel (vaste kernhouder): De middel grote etiketten wikkelaar heeft een vaste kernhouder en kan op en af rollen (van links naar rechts en andersom). De kernen welke kunnen worden opgerold zijn: 38mm, 40mm, 44mm, 50mm, 70mm en/of 76mm. De maximale roldiameter is 300mm en de breedte van de rollen mogen maar 155mm breed zijn. De middel grote label rewinder kan maximaal 125cm per seconde draaien.

Middel (verstelbare kernhouder): De middel grote etiketten wikkelaar heeft een vaste kernhouder en kan op en af rollen (van links naar rechts en andersom). De kernen welke kunnen worden opgerold zijn: 25,4mm tot en met 76mm. De maximale roldiameter is 280mm en de breedte van de rollen mogen maar 155mm breed zijn. De middel grote sticker rewinder kan maximaal 125cm per seconde draaien. Deze wikkelaar kan gemakkelijk verstel worden naar een andere kerngrootte. 

Direct een etiketten rewinder bestellen?

Bekijk dan onze online webshop of klik hieronder.

Etiketten op rol

Verzendetiketten

  • Verzendetiketten
Meer informatie

Bandenetiketten

  • Bandenetiketten
Meer informatie

Waarschuwingsetiketten

  • Magazijn / waarschuwingsetiketten op rol
Meer informatie

HACCP etiketten

  • HACCP etiketten
Meer informatie

Gevarenetiketten

  • Flammable Liquids etiketten
Meer informatie

Barcode etiketten

  • Barcode etiketten
Meer informatie

EG etiketten

  • EG etiket
Meer informatie

Etiketten BLANCO

  • Verzendetiketten

Meer informatie

NEDERLAND B.V.

 

De Iepenwei 20 – 4191 PD Geldermalsen
Nederland +31 (0) 345 / 577 201
verkoop@etikon.nlwww.etikon-webshop.nl

 

Logo Etikon

DEUTSCHLAND GmbH & Co.

 

Am Sülzegraben 8 – 38820 Halberstadt
Deutschland Telefon: +49 (0)3941 / 5637-0
info@etikon.dewww.etikon.de