Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Sterke bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten in verschillende soorten, materialen en afmetingen
bedrukte etiketten
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten in verschillende soorten, materialen en afmetingen

Bij Etikon zijn we trots op ons uitgebreide assortiment bedrukte etiketten die aan al jouw labelbehoeften voldoen. Met meer dan 30 jaar ervaring als producent en leverancier van etiketten, begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan bedrukte etiketten, elk ontworpen om te schitteren in verschillende toepassingen en industrieën. Of je nu op zoek bent naar opvallende productetiketten om jouw merk te benadrukken, efficiënte verzendetiketten om jouw logistieke processen te stroomlijnen, nauwkeurige barcode-etiketten voor detailhandel en logistiek, of veiligheidsetiketten om de integriteit van jouw producten te waarborgen, we hebben het allemaal. Onze bedrukte etiketten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Sterke bedrukte etiketten:

Jouw betrouwbare partner voor bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten snel in huis

In-house bedrukking met gewenste informatie mogelijk

Kleine voorraden bedrukte etiketten direct bestellen via de webshop

Van grote tot kleine oplage bedrukte etiketten mogelijk

Soorten

Sterke bedrukte etiketten

bedrukte etiketten

Een greep uit onze bedrukte etiketten

Bij Etikon bieden we een breed scala aan bedrukte etiketten om aan verschillende behoeften te voldoen, waaronder:

 1. Productetiketten Onze productetiketten zijn ontworpen om jouw merk en productinformatie op de meest aantrekkelijke manier te benadrukken. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan materialen, variërend van papierten etiketten tot milieuvriendelijke opties, en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke esthetische en functionele vereisten. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze uitstraling voor premium producten of een duurzame oplossing voor dagelijks gebruik, onze productetiketten kunnen aan jouw wensen voldoen.
 2. Verzendetiketten In de logistieke sector draait alles om efficiëntie, en onze verzendetiketten zijn ontworpen om je te helpen jouw verzendproces te stroomlijnen. Deze etiketten bieden duidelijke en goed leesbare labels die zowel de afzender als de ontvanger helpen om snel en accuraat de juiste pakketten te identificeren. Of je nu een kleine e-commerceonderneming bent die dagelijks pakketten verstuurt of een grotere logistieke operatie runt, onze verzendetiketten zijn de ideale keuze om de workflow te verbeteren.
 3. Barcode-etiketten Barcodes zijn onmisbaar geworden in de detailhandel en logistieke sector, en onze barcode-etiketten voldoen aan de hoogste normen. Ze zijn ontworpen om nauwkeurige traceerbaarheid van jouw producten te waarborgen, wat essentieel is voor inventarisbeheer, voorraadcontrole en een vlotte verkoop- en distributiecyclus. Onze barcode-etiketten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, inclusief de gewenste barcode-indelingen en -afmetingen.
 4. Veiligheidsetiketten Bij Etikon begrijpen we dat de veiligheid van jouw producten en merkidentiteit van het grootste belang is. Daarom bieden we veiligheidsetiketten die zijn ontworpen om fraude te voorkomen en de integriteit van jouw producten te waarborgen. Of je nu werkt in de farmaceutische industrie, elektronica, voedselproductie of andere sectoren waar productauthenticiteit van cruciaal belang is, onze veiligheidsetiketten zijn de juiste keuze om jouw producten te beschermen en het vertrouwen van jouw klanten te behouden.

Onze papiersoorten

Waarom bedrukte etiketten van Etikon

 1. Ervaring en expertise in bedrukte etiketten

Onze rijke geschiedenis van meer dan 30 jaar in de branche heeft ons voorzien van ongeëvenaarde expertise. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en zijn trots op onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor je te bieden. Ons team van professionals staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte etiket voor jouw toepassing.

 1. Maatwerk bedrukte etiketten

Bij Etikon geloven we in maatwerk. We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, en daarom bieden we oplossingen die volledig aan jouw eisen voldoen. Of je nu een specifieke vorm, kleur, materiaal of afmeting nodig hebt, wij kunnen het voor je realiseren. Onze geavanceerde productiefaciliteiten stellen ons in staat om zelfs de meest complexe ontwerpen tot leven te brengen.

 1. Kleine oplages en bulkbestellingen van bedrukte etiketten

Of je nu een kleine hoeveelheid etiketten nodig hebt voor een speciaal project of grote hoeveelheden voor regelmatige productie, Etikon kan aan al jouw behoeften voldoen. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, en daarom bieden we zowel kleine oplages als grote bulkbestellingen tegen concurrerende prijzen.

 1. Diverse toepassingen

Onze bedrukte etiketten worden gebruikt in diverse industrieën, waaronder voeding, cosmetica, farmaceutica, logistiek, en meer. Of je nu productetiketten, verzendetiketten, barcode-etiketten, of speciale veiligheidsetiketten nodig hebt, wij hebben de expertise om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

 1. Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit staat bij Etikon hoog in het vaandel. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne druktechnieken om ervoor te zorgen dat onze etiketten duurzaam zijn en lang meegaan. Je kunt erop vertrouwen dat jouw merkidentiteit en belangrijke informatie op onze etiketten duidelijk en aantrekkelijk worden weergegeven.

Bedrukte etiketten bestellen via Etikon

Bij Etikon streven we ernaar om het bestelproces voor bedrukte etiketten zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Ons toegewijde team staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap:

 1. Offerte aanvragen: Neem contact op met ons team en vraag een offerte aan op basis van jouw specifieke specificaties. We begrijpen dat elk project uniek is, en we zorgen ervoor dat je een concurrerende prijs ontvangt die past bij jouw budget.
 2. Ontwerp en Proefdruk: Onze ervaren ontwerpers zullen nauw met je samenwerken om het perfecte etiketontwerp te creëren dat jouw merk en producten het best vertegenwoordigt. Je ontvangt een proefdruk ter goedkeuring voordat we met de productie beginnen, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles naar wens is.
 3. Productie: Zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp, gaan we over tot de productie van jouw bedrukte etiketten. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elk etiket aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet. Jouw project is in goede handen bij ons ervaren productieteam.
 4. Levering: We begrijpen hoe belangrijk timing is in jouw bedrijfsvoering. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bedrukte etiketten op de afgesproken termijn bij jou worden afgeleverd. Ze zijn klaar om direct aan jouw producten te worden toegevoegd, zodat je jouw bedrijfsprocessen naadloos kunt voortzetten.

Bij Etikon zijn we meer dan alleen een leverancier van bedrukte etiketten; we zijn jouw partner in succes. Onze passie voor kwaliteit, maatwerkoplossingen en duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen. Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar opvallende labels voor jouw ambachtelijke producten of een grotere onderneming die bulkbestellingen nodig heeft voor jouw groeiende activiteiten, Etikon staat altijd voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met bedrukte etiketten van topkwaliteit die aan jouw unieke behoeften voldoen.

Indien je graag kleine oplage bedrukte etiketten wil bestellen, kan dat via onze webshop.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download