Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Dranketiketten

Jouw dranketiketten bestellen via Etikon
Blanco etiketten op rol | Etikon
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

dranketiketten

Jouw dranketiketten bestellen via Etikon

Welkom bij Etikon, waar jouw zoektocht naar topkwaliteit dranketiketten eindigt! Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie en levering van zowel kleine oplages op maat gemaakte etiketten als grootschalige bulketiketten, zijn we jouw betrouwbare partner in de wereld van dranketiketten. Bij het kiezen van een drankje zijn klanten vaak aangetrokken tot producten met aantrekkelijke, informatieve en unieke etiketten. Een dranketiket vertelt het verhaal van jouw merk en kan de beslissende factor zijn in het koopproces. Bij Etikon begrijpen we het belang van aantrekkelijke en effectieve dranketiketten.

Of je nu een microbrouwerij runt, een groot distilleerderijbedrijf hebt of een frisdrankbedrijf bezit, Etikon voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van dranketiketten. Wij bieden op maat gemaakte etiketten voor kleine oplages, ideaal voor speciale evenementen of seizoensgebonden producten, evenals bulketiketten voor grotere productielijnen.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Dranketiketten:

Materiaal voldoet aan regelgeving binnen branche

Hoge kwaliteit voor goede prijzen

Alle afwerkingsmogelijkheden

Grote en kleine oplage etiketten mogelijk

Materiaal op voorraad voor snelle levering

Soorten

Dranketiketten

fruit etiketten

Waarom dranketiketten bestellen

Dranketiketten zijn meer dan alleen een praktische noodzaak; ze spelen een cruciale rol in het succes van jouw drankproducten. Denk aan de laatste keer dat je in de supermarkt was en een drankje koos. De kans is groot dat het etiket een doorslaggevende rol speelde bij jouw keuze.

Een effectief dranketiket vertelt het verhaal van jouw merk en creëert een emotionele connectie met de consument. Het is een krachtig marketinginstrument dat jouw product onderscheidt in een concurrerende markt. Een goed ontworpen etiket kan jouw merkidentiteit versterken, de aantrekkingskracht van het product verhogen en uiteindelijk de verkoop stimuleren.

Bij Etikon begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw merkverhaal te vertellen op een manier die resoneert met jouw doelgroep. We zetten onze jarenlange ervaring en expertise in om sterke dranketiketten te creëren die jouw merk een voorsprong geven in de markt.

Wat staat er op een dranketiket

Het creëren van een effectieve dranketiketten gaan niet alleen over een aantrekkelijk design die je waarschijnlijk al hebt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw etiketten voldoen aan de wettelijke vereisten. Hier zijn enkele van de belangrijkste elementen die op een dranketiket moeten staan:

  • Productnaam: Dit is de naam waaronder het product wordt verkocht. Het kan bijvoorbeeld de naam zijn van de drank of het merk.
  • Producent informatie: Dit omvat de naam en het adres van de fabrikant, verpakker of distributeur.
  • Land van herkomst: Als het product is geïmporteerd, moet het land van herkomst worden vermeld.
  • Inhoudsopgave: Dit is een lijst van ingrediënten in volgorde van gewicht, van het hoogste tot het laagste.
  • Alcoholgehalte: Voor alcoholische dranken moet het alcoholpercentage worden vermeld.
  • Nettohoeveelheid: Dit is de hoeveelheid drank in de container, meestal in liters of milliliters.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van perfecte dranketiketten.

Onze papiersoorten

Productie van verschillende dranketiketten

Bij Etikon zijn we trots op onze veelzijdigheid en het vermogen om dranketiketten te produceren die passen bij een breed scala aan behoeften. Van microbrouwerijen tot grote frisdrankfabrikanten, we hebben de kennis en ervaring om een verscheidenheid aan etiketten te leveren die voldoen aan jouw specifieke eisen. Hier zijn enkele van de soorten dranketiketten die we kunnen produceren:

Bieretiketten

Van ambachtelijke brouwers tot grote biermerken, we produceren bieretiketten die de unieke smaak en persoonlijkheid van jouw bier belichamen. Onze etiketten zijn slijtvast en waterbestendig, zodat ze er geweldig uitzien, zelfs wanneer ze gekoeld zijn.

Wijnetiketten

Wijn draait om fijne details en subtiele smaken, en dat geldt ook voor onze wijnetiketten. Of je nu op zoek bent naar etiketten voor een vintage wijn of een moderne blend, we kunnen op maat gemaakte wijnetiketten produceren die de elegantie en verfijning van jouw wijn perfect weerspiegelen.

Sterkedrank etiketten

Sterkedrank vraagt om een etiket dat de kracht en complexiteit van het product weerspiegelt. We produceren etiketten voor sterke drank die jouw merk een premium uitstraling geven, waardoor ze perfect zijn voor whisky, gin, rum, wodka en meer.

Frisdranketiketten

Van traditionele frisdranken tot moderne energiedranken, we kunnen frisdranketiketten maken die de levendige smaken en energieke persoonlijkheid van jouw drankjes tot uitdrukking brengen. Onze frisdranketiketten zijn helder, kleurrijk en ontworpen om op te vallen in het winkelschap.

Waterflesetiketten

Waterflesetiketten moeten slijtvast en waterbestendig zijn, en dat zijn precies de soort etiketten die we bij Etikon produceren. We kunnen op maat gemaakte waterflesetiketten maken die jouw merk op de voorgrond plaatsen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Etikon is jouw producent voor dranketiketten

Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van etiketten, heeft Etikon zich gevestigd als een betrouwbare partner voor drankmerken in heel Europa. We begrijpen dat elk merk uniek is en daarom bieden we een breed scala aan personalisatiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw dranketiketten de ware geest van jouw merk uitdragen.

Van advoes tot afwerking, ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces. We gebruiken de nieuwste technologieën en de hoogste kwaliteit materialen om etiketten te produceren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Of je nu op zoek bent naar etiketten voor een ambachtelijk bier, een exclusieve wijn, een smakelijke frisdrank of een premium sterke drank, bij Etikon hebben we de oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen.

Zoek je naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een etikettenleverancier die jouw visie echt begrijpt? Dan ben je bij Etikon aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw merk kunnen helpen schitteren in het winkelschap en daarbuiten. We kijken uit naar de mogelijkheid om met jou samen te werken!

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download