Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Onbedrukte etiketten

Onbedrukte etiketten bestellen bij Etikon
onbedrukte etiketten
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

onbedrukte etiketten

Onbedrukte etiketten bestellen bij Etikon

Bij Etikon hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van hoogwaardige etiketten. We zijn er trots op dat we zowel kleine, op maat gemaakte oplages als grote bulkpartijen kunnen leveren. Ons assortiment is breed en divers, maar een van onze specialiteiten zijn onbedrukte etiketten. Ze bieden een blanco canvas voor jouw creativiteit en functionaliteit.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Onbedrukte etiketten:

In-house productie

Sterke kleefkracht

Voor verschillende doeleinden

Kleine voorraden direct bestellen via de webshop

Verschillende materialen mogelijk

Soorten

Onbedrukte etiketten

onbedrukte etiketten

Waarom onbedrukte etiketten?

Onbedrukte etiketten bieden een wereld van mogelijkheden. Misschien wil je jouw eigen ontwerpen printen of misschien heb je behoefte aan flexibiliteit in wat en wanneer je print. Met onbedrukte etiketten heb je volledige controle.

Flexibiliteit

Onbedrukte etiketten zijn perfect als je flexibel wilt blijven in je etikettering. Of je nu verschillende soorten informatie op verschillende tijdstippen moet printen of als je graag je eigen ontwerpen maakt, onbedrukte etiketten geven je de vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je wilt.

Kostenbesparing

Met onbedrukte etiketten betaal je niet voor het drukwerk wat vaak een aanzienlijk deel van de kosten kan uitmaken. In plaats daarvan kan je ze zelf printen, wat op de lange termijn aanzienlijk kan besparen.

Eigen ontwerp

Heb je een eigen printer? Dan zijn onbedrukte etiketten ideaal. Zo kun je jouw unieke ontwerpen printen wanneer je ze nodig hebt. Dit is vooral handig als je vaak van ontwerp verandert of als je verschillende versies van etiketten nodig hebt.

Onze papiersoorten

Onze soorten onbedrukte etiketten

Bij Etikon leveren we onbedrukte etiketten in verschillende maten, vormen en materialen. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige papieren etiketten, duurzame kunststof etiketten of iets daartussenin, we hebben het voor je.

Papieren onbedrukte etiketten

Onze papieren onbedrukte etiketten zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn gemakkelijk te printen, kostenbesparend en komen in zowel ongecoate als licht gecoate varianten.

Kunststof onbedrukte etiketten

Voor een meer duurzame oplossing bieden we onbedrukte etiketten van kunststof. Deze etiketten zijn bestand tegen vuil, vocht en chemicaliën en zijn verkrijgbaar in verschillende types, zoals polyethyleen, polypropyleen en polyester.

Thermische onbedrukte etiketten

Onze thermische onbedrukte etiketten zijn ideaal voor situaties waarin de informatie op het etiket gedurende een bepaalde tijd leesbaar moet blijven. Ze zijn beschikbaar in Thermo Eco voor snelle omloop en Thermo Top voor langere leesbaarheid.

Contact opnemen met Etikon

Bij Etikon begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat jouw behoeften dat ook zijn. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte etiketoplossing voor jou. Of je nu een kleine oplage onbedrukte etiketten nodig hebt of een bulkorder wilt plaatsen, ons toegewijde team staat voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze onbedrukte etiketten jouw bedrijf kunnen ondersteunen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de etikettenindustrie, kunnen we met vertrouwen zeggen: als het om etiketten gaat, is Etikon de naam die je kunt vertrouwen.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download