Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Pijlen stickers

Zelfklevende pijlen stickers bij jouw betrouwbare etikettenpartner Etikon
Pijlen stickers | Etikon
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Waarschuwingsetiketten pijlen transport | Etikon

Zelfklevende pijlen stickers bij jouw betrouwbare etikettenpartner Etikon

Zelfklevende pijlen stickers bestellen bij Etikon. Rode en zwarte pijlen stickers speciaal voor op het transporteren van verpakkingen. 

Etikon beschikt over een groot assortiment waarschuwingsetiketten binnen de logistieke branche, waaronder handige pijlen stickers. Deze etiketten zijn speciaal bedoelt om een waarschuwing aan te geven hoe het pakket getransporteerd moet worden. De pijlen stickers zijn speciaal ontwikkeld om aan te duiden welke kant de verpakking getransporteerd moet worden en is internationaal herkenbaar. Bekijk hier het gehele assortiment waarschuwingsetiketten.

Zwarte pijlen stickers 

De zwarte pijlen sticker is een waarschuwingsetiket met twee zwarte pijlen omhoog. De zwarte pijlen stickers beschikken over een symbool waarop duidelijk wordt aangegeven welke kant het pakket getransporteerd moet worden. ‘This side up’ worden de zwarte pijlen stickers ook vaak genoemd. Bestel direct de zwarte pijlen etiketten in onze webshop.

Rode pijlen stickers 

De rode pijlen sticker is een waarschuwingsetiket met twee rode pijlen omhoog. De rode pijlen stickers beschikt over een symbool waarop duidelijk wordt aangegeven welke kan het pakket getransporteerd moet worden. ‘This side up’ worden de pijlen stickers rood ook genoemd. Bestel direct de zwarte pijlen etiketten in onze webshop.

Pijlen stickers specificaties: 

Zwarte of rode pijlen etiketten specificaties:

 • Afwerking: Etiketten op rol
 • Afmeting: 100mm x 70mm
 • Materiaal: Material Coated (papier)
 • Bedrukking: Rode of zwarte pijlen; zie afbeelding.
 • Kleefkracht: Permanent
 • Kern 40mm, buiten gewikkeld
 • 500 of 1.000 etiketten per rol

Grote oplage pijlen stickers bestellen? Vul dan het online aanvraag formulier in.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Pijlen stickers:

Pijlen stickers worden verzonden op rol

Onze pijlen stickers zijn altijd op voorraad

Een zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voor 3 uur besteld, morgen al in huis

Flexibel, betrouwbaar en korte lijnen

Soorten

Pijlen stickers

Stickers speciaal voor transporteren 

Pijlen stickers zijn veelgebruikte etiketten die de richting of side aanwijzen van een pakket. De pijlen stickers zorgen ervoor dat dat de transporteur extra voorzichtig doet met het pakket wat wordt verstuurd, want hij/zij weet precies hoe hij het pakket het beste kan tillen. De bedoeling is dat het product of doos aankomt, zoals de klant hem heeft besteld. Vaak wordt er tijdens het transporteren een product beschadigd. Wanneer de pijlen op de doos goed zichtbaar zijn, weet de transporteur dat het pakket een bepaalde kant op moet staan. De pijlen stickers op een doos kunnen een grote meerwaarde spelen bij het correct verzenden van een pakket. Bestel nu jouw pijlen stickers op de website van Etikon.

Overige zelfklevende etiketten en producten

Naar de pijlen etiketten beschikt Etikon over een enorme voorraad etiketten. Denk daarbij aan blanco etiketten, gekleurde etiketten, custom-made etiketten enzovoorts. Naast etiketten levert Etikon ook Etiketten printers en de bijbehorende printlinten. Etikon is jouw betrouwbare etikettenpartner, van etiketten tot aan de juiste toebehoren. Met een persoonlijke aanpak, eerlijk advies en een uitstekende prijskwaliteitsverhouding helpen wij dagelijks verschillende bedrijven aan hoogwaardige etiketten en toebehoren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, waaronder voor pijlen stickers.

Onze papiersoorten

Grote oplage etiketten

Etikon beschikt over een grote productie in voormalig Oost Duitsland. Deze locatie is vooral gespecialiseerd in grote oplage etiketten. Er zijn 31 productielijnen waarvan er een aantal 24 uur draaien. In Duitsland drukt men voornamelijk Flexo en waterinkt. Etikon beschikt over een grote voorraad basismateriaal en streeft ernaar om altijd te kunnen leveren.

 • Gespecialiseerd in grote oplage blanco etiketten
 • Gespecialiseerd in grote oplage gekleurde etiketten
 • Geautomatieerde 24-uurs machines
 • 180 medewerkers

Ben jij op zoek naar een leverancier welke grote oplage etiketten produceert? Neem gerust contact op en laat je informeren.

Kleine oplage etiketten

Naast de grote oplage etiketten beschikt Etikon Nederland over een productie in Geldermalsen gericht op kleine oplage met een hoge service. In Geldermalsen wordt met name digitaal gedrukt en afgewerkt.

 • Digitale productie
 • Kleine oplage blanco of fullcolour
 • Binnen 7 werkdagen in huis
 • Spoed producties mogelijk

Direct online bestellen via etikon webshop

Indien je op zoek bent naar kleine oplages is het mogelijk om deze in onze webshop te bestellen. Liever regelmatig grote oplages bestellen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download