Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Stickers op rol

Stickers op rol bestellen
Voorraad etiketten op rol
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Zelfklevende etiketten op rol fluor oranje | Etikon

Stickers op rol bestellen

Stickers op rol zijn precies zoals het wordt gezegt: de stickers worden geleverd op een rol. Normaliter zijn deze stickers kleiner dan de grotere etiketten op rol en geleverd in grote aantallen op een rol. Doordat ze op een rol zitten, zijn ze eenvoudig op te bergen, maar ook eenvoudig eraf te halen. Wil je graag stickers op rol bestellen? Dat kan bij Etikon. We leveren de fullcolour of blanco stickers op rol al binnen 7 werkdagen in huis. Bij Etikon kun je gemakkelijk stickers op rol bestellen via het aanvraag formulier.

Fullcolour of blanco stickers op rol

Het is mogelijk om de stickers op rol in fullcolour te laten bedrukken, of gewoon blanco stickers op rol te bestellen. De fullcolour stickers op rol bestellen gaat heel gemakkelijk: vul het online aanvraag formulier in, voeg het bestand toe en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Blanco stickers op rol bestellen kan ook via het aanvraag formulier. Etikon beschikt over een grote voorraad blanco stickers op rol. Deze kunnen regelrecht uit voorraad geleverd worden tegen een scherpe prijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Stickers op rol:

Flexibele service; spoed aanvragen mogelijk

Fullcolour of blanco stickers op rol

De stickers worden geproduceerd in eigen huis

Kleine oplage stickers op rol binnen 7 dagen in huis

Blanco stickers uit voorraad leverbaar

Soorten

Stickers op rol

zwarte etiketten

Waarom stickers op rol

Stickers op rol zijn een hele fijne keuze, omdat:

  • Het werkt efficiënt, want je kunt ze gemakkelijk en snel aanbrengen op het gewenste product of verpakking.
  • Je kunt ze makkelijk bewaren, doordat ze op een rol zitten. Je hebt minder kans om alle losse stickers kwijt te raken.
  • Door stickers op rol te bestellen, kun je profiteren van lagere prijzen door een grote oplage. Je hebt ook meteen een hogere volume stickers tot je beschikking.
  • Je verhoogt je merkzichtbaarheid, want de stickers kun je zo specifiek mogelijk maken, waardoor andere je bedrijf of merk gaan herkennen door de terugkerendestickers.

Stickers op rol zijn te gebruiken op verschillende manieren. Denk aan het gebruiken als een soort label, als decoratie voor een pakketje of juist als verzegeling. Door het formaat zijn ze voor verschillende doeleinden te gebruiken. Handig, toch?

Stickers op rol in verschillende materialen

Je bent er over uit dat je graag stickers op rol wilt bestellen, maar weet niet exact wat voor materiaal je moet kiezen. Er zijn namelijk verschillende soorten materialen, met verschillende belijmingen voor andere toepassingen. Hierbij heb je keuze uit:

Toplaag: papier, kunststof of thermisch materiaal.

Belijming: permanent, afneembaar of bijvoorbeeld diepvries belijming.

Bekijk hier eenvoudig het overzicht met informatie over de verschillende soorten materialen. Wil je toch liever advies? Neem dan gerust contact op met de stickers specialisten of stuur een chat.

Onze papiersoorten

Kleine oplage stickers op rol bestellen 

Stickers op rol met jouw logo, ontwerp of boodschap erop! Kleine oplage stickers worden vaak gebruikt als sluitstickers, cadeaustickers of andere marketing uitingen. Het is een ideale manier om een verpakking of product nog aantrekkelijker te maken zonder dat het veel hoeft te kosten. Etikon helpt je graag met het maken van stickers op rol. Wil je graag advies ontvangen over het ontwerp? Ons DTP team staat voor jou klaar om te adviseren en een ontwerp voor jou te maken als je dat wenst. Bekijk hier de aanleverspecificaties voor digitaal drukwerk.

Grote oplage stickers op rol bestellen 

Wil je graag een offerte aanbieding voor grote oplage stickers? Vul dan online het aanvraag formulier in of neem contact op via telefoon of mail. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanbieding.

Stickers op rol bestellen in dispenser 

De kleine en grote oplage stickers kunnen in dispenser worden geleverd. Een dispenser is eenvoudig te gebruiken als de stickers op rol handmatig moeten worden geplakt op producten of verpakkingen. Etikon levert kartonnen verpakkingen maar ook plastic verpakkingen in verschillende formaten. Heb je de wens om de stickers op rol in een dispenser te ontvangen? Etikon zoekt de passende dispenser bij jouw aangevraagde sticker.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download