Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Stickers op rol

Stickers op rol bestellen
Voorraad etiketten op rol
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Zelfklevende etiketten op rol fluor oranje | Etikon

Stickers op rol bestellen

Graag stickers op rol bestellen? Fullcolour of blanco stickers op rol binnen 7 werkdagen in huis. Bij Etikon kun je gemakkelijk stickers op rol bestellen via het aanvraag formulier. Het is mogelijk om de stickers op rol in fullcolour te laten bedrukken, of gewoon blanco stickers op rol te bestellen. De fullcolour stickers op rol bestellen gaat heel gemakkelijk: vul het online aanvraag formulier in, voeg het bestand toe en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte! Blanco stickers op rol bestellen kan ook via het aanvraag formulier. Etikon beschikt over een grote voorraad blanco stickers op rol. Deze kunnen regelrecht uit voorraad geleverd worden tegen een scherpe prijs. 

Verschillende materialen stickers op rol

Je bent er over uit dat je graag stickers op rol wilt bestellen, maar weet niet exact wat voor materiaal je moet kiezen. Er zijn namelijk verschillende soorten materialen, met verschillende belijmingen voor andere toepassingen. Hierbij heb je keuze uit: 

Toplaag: Papier, kunststof of thermisch materiaal.

Belijming: permanent, afneembaar of bijvoorbeeld diepvries belijming.

Bekijk hier eenvoudig het overzicht met informatie over de verschillende soorten materialen. Wil je toch liever advies? Neem dan gerust contact op met de stickers specialisten of stuur een chat. 

Kleine oplage stickers op rol bestellen 

Stickers op rol met jouw logo, ontwerp of boodschap erop! Kleine oplage stickers worden vaak gebruikt als sluitstickers, cadeaustickers of andere marketing uitingen. Het is een ideale manier om een verpakking of product nog aantrekkelijker te maken zonder dat het veel hoeft te kosten. Etikon helpt je graag met het maken van stickers op rol. Wil je graag advies ontvangen over het ontwerp? Ons DTP team staat voor jou klaar om te adviseren en een ontwerp voor jou te maken als je dat wenst. 

> Bekijk hier de aanleverspecificaties voor digitaal drukwerk 

Grote oplage stickers op rol bestellen 

Wil je graag een offerte aanbieding voor grote oplage stickers? Vul dan online het aanvraag formulier in of neem contact op via telefoon of mail. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aanbieding. 

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Stickers op rol:

Flexibele service; spoed aanvragen mogelijk

Fullcolour of blanco stickers op rol

De stickers worden geproduceerd in eigen huis

Kleine oplage stickers op rol binnen 7 dagen in huis

Blanco stickers uit voorraad leverbaar

Soorten

Stickers op rol

Stickers op rol bestellen in dispenser 

De kleine en grote oplage stickers kunnen in dispenser worden geleverd. Een dispenser is eenvoudig te gebruiken als de stickers op rol handmatig moeten worden geplakt op producten of verpakkingen. Etikon levert kartonnen verpakkingen maar ook plastic verpakkingen in verschillende formaten. Heb je de wens om de stickers op rol in een dispenser te ontvangen? Etikon zoekt de passende dispenser bij jouw aangevraagde sticker. 

Onze papiersoorten

Grote oplage etiketten

Etikon beschikt over een grote productie in voormalig Oost Duitsland. Deze locatie is vooral gespecialiseerd in grote oplage etiketten. Er zijn 31 productielijnen waarvan er een aantal 24 uur draaien. In Duitsland drukt men voornamelijk Flexo en waterinkt. Etikon beschikt over een grote voorraad basismateriaal en streeft ernaar om altijd te kunnen leveren.

  • Gespecialiseerd in grote oplage blanco etiketten
  • Gespecialiseerd in grote oplage gekleurde etiketten
  • Geautomatieerde 24-uurs machines
  • 180 medewerkers

Ben jij op zoek naar een leverancier welke grote oplage etiketten produceert? Neem gerust contact op en laat je informeren.

Kleine oplage etiketten

Naast de grote oplage etiketten beschikt Etikon Nederland over een productie in Geldermalsen gericht op kleine oplage met een hoge service. In Geldermalsen wordt met name digitaal gedrukt en afgewerkt.

  • Digitale productie
  • Kleine oplage blanco of fullcolour
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spoed producties mogelijk

Direct online bestellen via etikon webshop

Indien je op zoek bent naar kleine oplages is het mogelijk om deze in onze webshop te bestellen. Liever regelmatig grote oplages bestellen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download