Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Krachtige watervaste etiketten

Watervaste etiketten in verschillende soorten, materialen en afmetingen
watervaste etiketten
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

watervaste etiketten

Watervaste etiketten in verschillende soorten, materialen en afmetingen

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw producten te labelen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden? Bij Etikon begrijpen we dat een etiket meer is dan alleen een sticker. Het vertegenwoordigt jouw merk, jouw kwaliteitsbelofte en jouw professionaliteit. Als je behoefte hebt aan watervaste etiketten, dan hebben wij precies wat je zoekt. Met ruim 30 jaar ervaring in de etikettenindustrie, kun je bij ons terecht voor zowel unieke, op maat gemaakte etiketten als voor grote bulkbestellingen.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Krachtige watervaste etiketten:

Jouw betrouwbare partner voor watervaste etiketten

Watervaste etiketten snel in huis

In-house bedrukking met gewenste informatie mogelijk

Kleine voorraden watervaste etiketten direct bestellen via de webshop

Van grote tot kleine oplage watervaste etiketten mogelijk

Soorten

Krachtige watervaste etiketten

watervaste etiketten

Wat zijn watervaste etiketten?

Watervaste etiketten staan bekend om hun robuuste en duurzame karakter, vooral als het gaat om weerstand bieden tegen de vele vormen van vochtigheid. Deze etiketten zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van speciale, waterafstotende materialen, wat betekent dat ze water en andere vormen van vocht effectief kunnen weerstaan, waardoor ze een betrouwbare etiketteringsoptie zijn in uitdagende omstandigheden. Dit maakt ze bijzonder nuttig in een veelvoud van scenario’s waar traditionele etiketten simpelweg niet standhouden.

Of het nu gaat om producten die worden blootgesteld aan regen, geplaatst in een vochtige omgeving zoals een badkamer, of zelfs opgeslagen in een koelkast of vriezer, watervaste etiketten behouden hun integriteit en blijven duidelijk leesbaar. Ze hechten krachtig aan het oppervlak waarop ze worden aangebracht, zorgen voor een heldere en duurzame merkvoering of informatieverstrekking, en blijven onveranderd, ongeacht de vochtigheidsgraad of temperatuurschommelingen.

Onze papiersoorten

Waarom watervaste etiketten via Etikon

In de dynamische wereld van productetikettering is de keuze van een betrouwbare partner van cruciaal belang, ook voor watervaste etiketten. En dit is precies waarom Etikon bovenaan jouw lijst zou moeten staan voor jouw watervaste etiketten. Want jij hebt producten waar je trots op bent, toch? Die verdienen een etiket dat niet bij de eerste regenbui afscheid neemt. Onze watervaste etiketten zijn als die vriend die altijd en overal voor je klaarstaat. Onze watervaste etiketten kunnen tegen een spatje water, maar zeggen ook ‘nee’ tegen olie, laten chemicaliën links liggen en lachen om dagelijkse slijtage. Kortom, ze zijn er voor de lange termijn!

In de afgelopen 30 jaar hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Deze rijke geschiedenis in de etikettenbranche betekent dat we elk detail van het proces kennen. We hebben trends zien komen en gaan en weten precies wat er nodig is om een watervaste etiket te creëren dat aan alle eisen voldoet.

Elk project is uniek, en we begrijpen het belang van maatwerk. Of je nu een specifiek ontwerp in gedachten hebt voor een exclusieve reeks producten of behoefte hebt aan een grootschalige productie van watervaste etiketten, bij Etikon passen we ons aan jouw wensen aan. We zijn toegewijd om voor elke klant, groot of klein, een passende oplossing te bieden.

Watervaste etiketten voor verschillende toepassingen

Onze etiketten zijn zo veelzijdig dat je ze in bijna elke sector kunt gebruiken. In de voedsel- en drankindustrie blijven ze perfect zitten in koude en vochtige omgevingen. Voor cosmetica en persoonlijke verzorging bieden ze een oplossing die bestand is tegen vochtige badkamers. Ook voor industriële toepassingen en buitengebruik zoals tuinlabels zijn ze ideaal. Wanneer je kiest voor watervaste etiketten van Etikon, investeer je in kwaliteit en betrouwbaarheid. Zorg ervoor dat jouw merk opvalt en blijft opvallen, ongeacht de omstandigheden.

Watervaste etiketten bestellen via Etikon

Wil je meer weten of ben je klaar om etiketten te bestellen? Neem vandaag nog contact op met Etikon. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om samen met jou de perfecte etiketoplossing te creëren. Wil je liever direct kleine oplage bestellen? Dat kan in onze webshop.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download