Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Wijnetiketten drukken

Jouw wijnetiketten drukken via Etikon
Blanco etiketten op rol | Etikon
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

dranketiketten

Jouw wijnetiketten drukken via Etikon

Welkom bij Etikon, jouw betrouwbare partner voor al jouw etikettenbehoeften! Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie en levering van etiketten, van op maat gemaakte kleine oplages tot grote bulkaantallen, hebben wij de kennis en expertise om jou te helpen bij het drukken van jouw wijnetiketten. Wil jij wijnetiketten drukken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom wijnetiketten drukken?

Jouw wijnetiket is niet alleen een essentieel informatief element, maar het dient ook als jouw eerste impressie aan klanten. Het wijnetiket geeft de klant een idee van wat ze kunnen verwachten als ze de fles openen. Het is wat jouw wijn onderscheidt van de rest in de wijnwinkel. Bij Etikon begrijpen we dit en daarom besteden we speciale aandacht aan het drukken van jouw wijnetiketten.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Wijnetiketten drukken:

Materiaal voldoet aan regelgeving binnen branche

Hoge kwaliteit voor goede prijzen

Alle afwerkingsmogelijkheden

Grote en kleine oplage etiketten mogelijk

Materiaal op voorraad voor snelle levering

Soorten

Wijnetiketten drukken

fruit etiketten

De inhoud op een wijnetiket

Er zijn verschillende elementen die verplicht zijn om op het wijnetiket te vermelden, vooral als je van plan bent om jouw wijn internationaal te verkopen. Hier zijn de belangrijkste elementen:

  • Naam van de wijn: Dit kan de naam zijn van de druivensoort (zoals Chardonnay of Merlot), de naam van de wijn (bijvoorbeeld ‘Château de la Marge’) of zelfs beide.
  • Naam van de producent en land van herkomst: Dit is meestal de naam van het wijnhuis of de wijngaard die de wijn heeft geproduceerd en het land waar de wijn is gemaakt.
  • Alcoholpercentage: Dit geeft de hoeveelheid alcohol aan die in de wijn zit. Het is een wettelijke vereiste om dit op het etiket te vermelden.
  • Volume: De hoeveelheid wijn in de fles, meestal aangegeven in milliliters of liters.
  • Soort wijn: Of de wijn rood, wit, rosé of mousserend is.
  • Streek van productie: De geografische aanduiding, of de specifieke regio waar de druiven zijn geteeld.

Naast de verplichte elementen, zijn er ook een aantal optionele gegevens die je kunt overwegen om op het wijnetiket te plaatsen. Deze kunnen helpen om de klant meer inzicht te geven in de wijn en kan de aantrekkelijkheid van de wijn vergroten:

  • Jaar van de oogst: Dit geeft aan in welk jaar de druiven zijn geoogst. Het kan een belangrijke indicatie zijn van de kwaliteit van de wijn, vooral voor bepaalde soorten wijn.
  • Wijngaard: Als de wijn afkomstig is van één specifieke wijngaard, kun je ervoor kiezen om deze informatie op het etiket te vermelden.
  • Aging Process: Details over hoe de wijn is gerijpt, zoals ‘gerijpt in eiken vaten’ kan extra allure geven.
  • Proefnotities of Wijnbeschrijving: Sommige wijnmakers kiezen ervoor om proefnotities of een korte beschrijving van de smaak van de wijn op het etiket te vermelden.

Onze papiersoorten

Wijnetiketten drukken met permanente lijm

Bij Etikon zorgen we ervoor dat jouw wijnetiketten net zo duurzaam zijn als jouw passie voor wijn. Elk van onze etiketten is uitgerust met een permanent klevende lijm, zodat ze zo lang blijven zitten als je wilt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw prachtige etiketten loslaten of vervagen – ze zijn gemaakt om mee te gaan.

Daarnaast raden we onze waterbestendige wijnetiketten ten zeerste aan. Deze etiketten zijn ontworpen om veel meer te weerstaan dan alleen water. Of je nu te maken krijgt met een onverwachte regenbui, sterke zonnestralen of gewoon dagelijkse slijtage, deze etiketten houden stand. Ze zijn slijtvast en bestand tegen krassen, wat betekent dat ze er ook na langdurig gebruik nog net zo goed uitzien.

Bij Etikon zetten we ons in voor het drukken van wijnetiketten die net zo indrukwekkend zijn als de wijn binnenin. Daarom zijn onze permanente waterbestendige etiketten de perfecte keuze voor elke wijnmaker die op zoek is naar etiketten die zowel stijlvol als stevig zijn.

Hoogwaardige wijnetiketten drukken bij Etikon

Bij Etikon streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit. Of je nu een traditioneel, rustiek ontwerp in gedachten hebt of een modern, strak wijnetiket wilt, wij hebben de hulpmiddelen en de ervaring om jouw ideeën om te zetten in realiteit. Daarnaast bieden we een breed scala aan opties voor het drukken van jouw wijnetiketten, van verschillende vormen en formaten tot een reeks afwerkingsopties. Met onze diepgaande kennis van de etikettenindustrie, onze toewijding aan kwaliteit en service, en onze passie voor wat we doen, zijn we de juiste keuze voor al jouw etikettenbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen het perfecte wijnetiket creëren voor jouw heerlijke wijn.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download