fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

SATO ETIKETTENPRINTERS

SATO partner champion

 

De SATO etikettenprinters in 2 soorten:

  • Desktop printers, WS4-series bijvoorbeeld voor de verzendetiketten uit te printen.
  • Industriële printers, zoals de Sato CL4NX (104mm breed) en CL6NX (168mm breed).

SATO etikettenprinters zeer fijn in gebruik

Etikon kan u goed adviseren op het gebied van SATO etikettenprinters. Dagelijks wordt er met SATO labelprinters gewerkt in de printshop en daar is Etikon heel blij mee. Naast de printers is Etikon een producent van etiketten, waardoor wij elk gewenst etiket kunnen produceren. Kortom Etikon kan u helpen met het gehele pakket.

Het gehele pakket kan bestaan uit:

  • Een Sato printer (CL4NX, CL6NC, WS4-serie)
  • Etiketten voor uw printer
  • Drukkoppen voor uw printer
  • Thermal tranfer linten voor uw printer, wanneer u print op papieren of kunststof etiketten

SATO CL4nx en CL6NX zijn de nieuwste creaties van Sato en zijn echt top in gebruik. Deze printers zijn zeer gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in 203 DPI, 300 DPI en 600 DPI.

Etikon kan ontzorgen met een drukkop-reiniger om zo de levensduur van uw drukkop van de printer aanzienlijk te verlengen. De kwaliteit van een printlint om de etiketten te bedrukken is ook erg van belang voor de levensduur van de drukkop. Etikon kan met het gehele pakket ervoor zorgen dat u alles optimaal benut, waardoor veel kosten worden bespaard voor uw bedrijf. Hieronder staat het assortiment van de SATO etikettenprinters. Dit zijn de door ons meest gebruikte en verkochte printers. Als de printer die u zoekt hier niet bij staat kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam of via onze offerteaanvraagsysteem hiernaar vragen. Liever direct online bestellen? Dat kan via de webshop.

direct online Sato printers kopen via de webshop: