fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

ETIKON BEDRIJFSINFORMATIE

Betrouwbaar

Flexibel

Service & Kwaliteit

Voorraadhoudend

Etikon Nederland B.V.

Etikon Nederland B.V. is op 19 Augustus 1992 opgericht, begonnen als exclusief importeur en verkoopkantoor voor Stampiton etiketten (pinfeed-, inkjet-, kopieer- en laseretiketten). In 1998 komt Etikon erachter dat de vraag naar etiketten op rolzigzag gevouwen en A4 vellen enorm toeneemt. Hier zijn we op in gaan spelen door een eigen etiketten productie te gaan verwerken in alle mogelijke industriële labels, specificaties en afmetingen.

In April 2011 is de productie volledig geïntegreerd van grondstof tot eindproduct. Bij de productie gaat het met name om de materialen Thermo Eco, Thermo Top en Vellum. Zo produceert Etikon als een van de weinige gegomd papier en gerecycled materiaal. Inmiddels kunnen alle lijmsoorten aangebracht worden, delamineren, bedrukken, ponsgaten etc. De diversiteit van de belijmingen zijn mogelijk voor: koel / diepvries producten, afneembaar / permanent in diverse gradaties, voor glas waar geen lijm- en/of papierresten op achter mogen blijven (EtiClean) of producten met een zeer ruwe oppervlakte waarvoor een extra sterke belijming nodig is. Denk bijvoorbeeld aan hout en autobanden of in vele andere branches.

Alles tezamen maakt dit Etikon DE ETIKETTEN SPECIALIST en een van de grootst verwerkende etiketten productie bedrijf in Europa.

Etikon verpakkingstraat
Etikon vlaggen
Etikon productie Duitsland
Door onze jaren lange ervaring in de etiketten branche kunt u op ons vertrouwen. Wij doen dat door flexibel, eerlijk, betrouwbaar en open te zijn naar al onze klanten en partners. Dit wordt tevens benadrukt door de behaalde certificeringen. Hierbij kiezen we een bewuste manier van het verwerken van de basismaterialen en stemmen wij in voor duurzame, lange relaties.
Etikon afbeelding

Etikon Nederland B.V.

gevestigd in Geldermalsen, is ons verkoopkantoor en distributie voor de Benelux. Hier hebben we een printservice voor in printen van diverse toepassingen zoals: barcodes, adresgegevens en andere drukmogelijkheden. Bij onze vestiging hebben wij een magazijn van 500 m2 waar de afroep orders van de Benelux klanten staan opgeslagen. Op deze manier kunnen we altijd en in geval van nood nog dezelfde dag of de volgende dag leveren bij onze klanten.
Etikon afbeelding

Etikon Duitsland GmbH

gevestigd in Halberstadt, is ons productiebedrijf en distributie voor heel Europa. In Duitsland werken inmiddels 170 medewerkers en wordt er alleen gewerkt met alle bekende A-merk papierleveranciers: Raflatac, Panoval, Fasson, Mactac en natuurlijk onze eigen productielijn. Op deze vestiging staan 31 etiketten verwerking machines en dit aantal blijft stijgen! Er kan > 7 kleurig bedrukt worden op de voor- of achterzijde en zelfs op de belijming.
Laat u overtuigen van de grote voordelen die Etikon u kan bieden op het gebied van prijs, kwaliteit en service. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met het verkoopteam, de specialisten onder ons! verkoop@etikon.nl of bel naar 0345 577 201.

Certificeringen Etikon

De organisatie beschikt over de onderstaande certificeringen. Daarnaast is Etikon voortdurend aan het optimaliseren binnen de gehele organisatie tezamen met de partners. Kortom, om op lange termijn de beste kwaliteit en service te bieden naar de klanten.

Offerte aanvragen | Etikon etiketten

  • Gegevens

  • Specificaties etiketten

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Snelheid; de gewenste etiketten kunnen op verschillende machines worden geproduceerd, waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Flexibiliteit; de mogelijkheid om vrijwel alle formaten te produceren en zowel grote- als kleine aantallen tegen gunstige voorwaarden te leveren.

Kwaliteit en service; elke keer weer!

Voor meer bedrijfsinformatie Etikon of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van etiketten en belijmingen in uw productieproces.

“ETIKON BV MORE THAN JUST LABELS”

Op rol etiketten

NEDERLAND B.V.

 

De Iepenwei 20 – 4191 PD Geldermalsen
Nederland +31 (0) 345 / 577 201
verkoop@etikon.nlwww.etikon-webshop.nl

Logo Etikon

DEUTSCHLAND GmbH & Co.

 

Am Sülzegraben 8 – 38820 Halberstadt
Deutschland Telefon: +49 (0)3941 / 5637-0
info@etikon.dewww.etikon.de