HACCP ETIKETTEN - VOEDSELVEILIGHEID

HACCP ETIKETTEN

  • HACCP etiketten
  • Doe hier snel en gemakkelijk uw offerte aanvraag voor de HACCP etiketten.
  • Wij zullen u binnen 24 uur op werkdagen een vrijblijvende offerte aanbieden.
Offerte aanvragen

HACCP ETIKETTEN

 

Etikon kan u voorzien in de voedselveiligheid etiketten (HACCP etiketten).

De HACCP systemen die wij verkopen zijn conform de Nederlandse en internationale wetgeving en worden zowel nationaal als internationaal gebruikt door:Dispenser daglabels

  • Restaurants
  • Hotels
  • Voedselketens
  • Ziekenhuizen
  • Zorginstellingen
  • En meer…

De keuze van de materialen en de belijmingen van de HACCP labels is ook een belangrijk onderdeel van die HACCP wetgeving. Indien er lijm en papier resten achterblijven op materialen in de keuken bestaat ook hier weer de kans op kruisbesmetting. Daarnaast als men voor de verkeerde materialen kiest is een keuken meer tijd, geld en materialen kwijt voor het extra schoonmaken van de producten.

De belijmingen die internationaal worden aangeboden zijn afneembaar, afwasbaar en oplosbaar.

Onze producten kunnen we hierbij in een overzicht zetten:

Meer informatie over de HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.

Kortom: HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd. Door de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Voor meer informatie, klik hier.

PRODUCTEN

DAGLABELS

Weg op labels
  • HACCP etiketten
Meer informatie

DAGLABELS

Zonder weg op labels
  • HACCP labels
Meer informatie

DISPENSER DAGLABELS

Zonder & met Weg op
  • Dispenser HACCP daglabel
Meer informatie

KOELING LABELS

Etiketten 35x75mm
  • HACCP koeling labels
Meer informatie

VRIEZER LABELS

Etiketten 35x75
  • HACCP vriezer labels
Meer informatie

MAGAZIJN LABELS

Etiketten 35x75mm
  • HACCP Magazijn label
Meer informatie