fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

HACCP DAG LABEL DISPENSER

HACCP FOOD LABEL DISPENSER

De voedselveiligheid labeldispenser is speciaal ontwikkeld voor het HACCP systeem. De daglabels zitten veilig opgeborgen in een plastic dispenser waar geen bacteriën etc. binnen kunnen komen. Daarnaast zijn de dispensers zeer gemakkelijk in gebruik en kunnen ze tevens worden opgehangen. Bekijk hier de overige HACCP producten.

ONLINE BESTELLEN

Voordelen HACCP dagsticker dispenser:

  • HACCP daglabels van 7 dagen bij elkaar in één dispenser (weg op en zonder weg op daglabels).
  • HACCP dispensers zijn verkrijgbaar met rollen van 250 etiketten en 1.000 etiketten.
  • HACCP dispensers zijn navulbaar, hierdoor hoef je na aanschaf van de gevulde dispenser alleen nog de rollen van de HACCP daglabels te bestellen.
  • Alle HACCP etiketten bij elkaar op één standaard plek in de keuken.
  • De dispenser heeft aan de achterzijde schroefgaten om de dispenser op te hangen.
  • De dispenser geeft de etiketten van de backing aan of je scheurt de etiketten gelijk af.
  • Gaat erg lang mee, gemaakt van hard plastic.

HACCP labelsHACCP etiketten

Voedselveiligheid dagstickers

De HACCP systemen die wij verkopen zijn conform de Nederlandse en internationale wetgeving en worden zowel nationaal als internationaal gebruikt door zowel restaurants, hotels, voedselketens, ziekenhuizen, zorginstellingen en meer.

Belangrijk is dat binnen de wetgeving er een duidelijk onderscheid is gemaakt in verschillende trajecten waar gecodeerd dient te worden. Deze trajecten moeten een duidelijk onderscheid hebben om de fout marge te reduceren tot nul. Omdat de HACCP systemen die wij verkopen moeten voldoen aan de wetgeving is er duidelijk gekozen voor een kunststof dispenser. Deze zijn duurzaam, kunnen in de vaatwasser en zorgen voor een laag risico van kruisbesmetting.

De HACCP label dispensers hebben we standaard op voorraad liggen bij Etikon Nederland BV. De producten kunnen de volgende dag bij u in huis zijn.

Klik hier voor een offerte aanvraag

Veel bestelde HACCP etiketten