fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

HACCP PRODCUTEN - VOEDSELVEILIGHEID

Daglabels dispenser
Meer informatie over de HACCP
HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.

Kortom: HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd. Door de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Voor meer informatie, klik hier.

 

HACCP PRODCUTEN

Etikon kan u voorzien van alle soorten HACCP producten. Onze HACCP producten kunnen we hierbij in een overzicht zetten:

De HACCP systemen die wij verkopen zijn conform de Nederlandse en internationale wetgeving en worden zowel nationaal als internationaal gebruikt door:

  • Restaurants / Hotels / Voedselketens
  • Ziekenhuizen / Zorginstellingen en veel meer…

Belijmingen HACCP producten

De belijmingen die internationaal worden aangeboden zijn afneembaar, afwasbaar en oplosbaar.

De keuze van de materialen en de belijmingen van de HACCP labels is ook een belangrijk onderdeel van die HACCP wetgeving. Indien er lijm en papier resten achterblijven op materialen in de keuken bestaat ook hier weer de kans op kruisbesmetting. Daarnaast als men voor de verkeerde materialen kiest is een keuken meer tijd, geld en materialen kwijt voor het extra schoonmaken van de producten.

Online HACCP etiketten bestellen

Verschillende soorten HACCP producten

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen | Etikon etiketten

  • Gegevens

  • Specificaties etiketten

  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, jpg, gpn.
    Voeg de lay-out van het etiket toe indien deze aanwezig is.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.