fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

HYGIËNE ETIKETTEN - VOEDSELVEILIGHEID

Vellum / Coated (papier) etiketten

Vellum / Coated (papier) etiketten gebruik je voor een langdurige en strakke afdruk. De vellum etiketten bedrukt je met een Thermal transfer lint, ook wel een TTR-lint of printlint genoemd. De print op het etiket krijgt een goede en strakke leesbaarheid van tekst en barcodes. Het vellum materiaal is verkrijgbaar in verschillende soorten:

  • Vellum (volledig mat etiket)
  • Coated (lichte coating op het etiket)
  • Gloss (volledig glanzend etiket)

Toepassingen zijn: bv. etiketten op verzenddozen, identificatie etiketten, EAN-barcode labels, aanduidingsetiketten. Printwerk en barcodes Bij Vellum etiketten kunnen de volgende kleefkrachten gebruikt/toegepast worden:

  • Permament, zowel op acryl basis als op hotmelt basis.
  • Extra permanent / diepvries, voor koel vochtige ruimtes of diepvries. Op acryl en hotmelt basis.
  • Afneembare kleefkracht, etiket kan worden afgenomen van het product, zonder lijmresten achter te laten.
  • Afwasbare belijming, etiketten kunnen er worden afgewassen met water en zonder lijmresten.

HACCP hygiëne etiketten

HACCP is de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. De etiketten zorgen voor een risico-inventarisatie van voedingsmiddelen (gevarenanalyse en kritische controlepunten). Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Ten eerste zorgt dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Voorbeeld: het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen is een verplichting geworden. Door de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Voor meer informatie klik hier. Bekijk de webshop.

 

  • 200 etiketten per rol
  • 5 rollen van 200 etiketten in 1 seal

Standaard HACCP hygiene etiketten uit voorraad te bestellen

Snel en gemakkelijk offerte aanvragen