fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

HACCP Koeling label

Etiketten voor in de koeling

Het koelinglabel is onderdeel van de HACCP etiketten en HACCP systeem. Om alles goed onder controle te houden. Op het koeling etiket staat het volgende vermeld:

  • Productnaam
  • Hoeveelheid
  • Employé (werknemer die het koelinglabel invult en op het product plakt)
  • En de mogelijkheid om een HACCP daglabel op het etiket te plakken om zo te weten wanneer het product weg gegooid moet worden.

HACCP koeling labels KoelinglabelHACCP etiketten Koelinglabel

Afwasbaar koeling etiket

De koelinglabels zijn geproduceerd met een speciale afwasbare kleefkracht. Zo kunnen deze etiketten gemakkelijk van de koelingbakken of andere producten worden afgewassen. Wanneer deze koelinglabels in contact komen met het water van bijvoorbeeld de vaatwasser, dan vallen de etiketten er zo af.

De keuze van de materialen en de belijmingen van de HACCP labels is ook een belangrijk onderdeel van die HACCP wetgeving. Indien er lijm en papier resten achterblijven op materialen in de keuken bestaat ook hier weer de kans op kruisbesmetting. Daarnaast als men voor de verkeerde materialen kiest is een keuken meer tijd, geld en materialen kwijt voor het extra schoonmaken van de producten.

Direct online koelinglabels bestellen kan via de webshop. Vóór 3 uur besteld – morgen in huis!

Veel bestelde HACCP stickers

 

Verschillende HACCP producten standaard op voorraad bij Etikon. Van dagstickers, dispensers naar magazijn etiketten. Etikon verzorgt de HACCP etiketten voor de branche: horeca. Voor 3 uur besteld – morgen in huis!

Bent u toch opzoek naar andere etiketten binnen de branche? Alles is mogelijk. Kortom, laat je overtuigen!

Gerelateerde producten etiketten