fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

PRINTLINTEN

Etiket bedrukken met een prinlint

Etikon levert een compleet assortiment aan printlinten, ook wel thermal tranfer linten genoemd. Al heeft een vat met chemicaliën maanden op de zeebodem gelegen. Bij onze combinatie etiket en lint is de informatie over de inhoud van het vat op het etiket na vele maanden nog goed leesbaar. De etiketten worden bedrukt met ttr-linten in de etiketten printer.

De printlinten / TTR-linten zijn ontwikkeld voor een grote range van labelmaterialen.
Van materialen als coated, uncoated en glossy papier tot topcoated polyester (PE), polyolefin en polyprophyleen (PP) materiaal. Neem contact met ons op, vertel ons op welk materiaal u print en Etikon zorgt dat u het juiste lint krijgt aangeboden.

Printwerk en barcodes

Veel printlinten die wij verkopen staan garant voor een minimum aan onderhoud aan uw printer en een constante printkwaliteit. Tevens wordt door het gebruik van de goede kwaliteiten linten de levensduur van uw printkop aanzienlijk langer. Bij Etikon kan u ook vragen voor een druk kop reiniger, als u na elk lint de drukkop van uw printer schoonmaakt, dan zal uw drukkop ook een geruime tijd langer mee gaan.

TTR-linten testen bij Etikon

Test printlinten kunnen altijd worden aangevraagd & voor speciale toepassingen kunnen we altijd testen draaien voor onze klanten. Laat u begeleiden door één van onze medewerkers om tot een passend en goed lint te komen in combinatie met het juiste etiket.

Kortom, Etikon heeft elke materiaal soort en voor elke toepassing een passende oplossing!

TTR-linten standaard op voorraad

Voor 3 uur besteld – morgen in huis!

Gerelateerde producten etiketten