SATO ETIKETTENPRINTERS

SATO etikettenprinters zeer fijn in gebruik

Etikon kan u een goede service bieden en u goed adviseren op het gebied van de Sato etikettenprinters. Naast de SATO is Etikon een producent van etiketten, waardoor wij uw etiketten kunnen aanpassen aan uw printer. Kortom Etikon kan u helpen met het gehele pakket.

Het gehele pakket kan bestaan uit:Logo Sato

  • Een Sato printer
  • Etiketten voor uw printer
  • Drukkoppen voor uw printer
  • Printlinten voor uw printer, wanneer u print op papieren of kunststof etiketten

De SATO etikettenprinter vind je in verschillende soorten:

  • Desktop printers, bijvoorbeeld voor de verzendetiketten uit te printen.
  • Industriële printers, zoals de Sato CL4NX (104mm breedte)en CL6NX (168mm breedte).

 

SATO CL4nx en CL6NX zijn de nieuwste creaties van Sato en zijn echt top in gebruik. Deze printers zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Etikon kan ontzorgen met een drukkop-reiniger om zo de levensduur van uw drukkop van de printer aanzienlijk te verlengen. De kwaliteit van een printlint om de etiketten te bedrukken is ook erg van belang voor de levensduur van de drukkop. Etikon kan met het gehele pakket ervoor zorgen dat u alles optimaal benut, waardoor veel kosten worden bespaard voor uw bedrijf. Hieronder staat het assortiment van de SATO etikettenprinters. Dit zijn de door ons meest gebruikte en verkochte printers. Als de printer die u zoekt hier niet bij staat kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam of via onze offerteaanvraagsysteem hiernaar vragen.

 

Etikon is een hoofdleverancier van SATO-printer