TOWA TANGEN

   Etikon logo

TOWA etiketteertang voor uw etiketten

Etiketteertangen zijn speciaal gemaakt om etiketten gemakkelijk op iets aan te brengen. Bovendient worden de tangen ook wel prijstangen genoemd aangezien ze vaak gebruikt worden om prijsetiketten op te plakken. Verder worden met name kleinere etiketten aangebracht mer de tangen. De TOWA etikettendispenser tangen zijn onder te verdelen in 2 typen, de APN en APF serie.

  • De APN serie is geschikt voor rechthoekige etiketten;
  • De APF serie voor ronde, ovale of anders gevormde etiketten.

De TOWA APF serie heeft in tegenstelling tot de APN serie een verschuifbare sensor. Deze kan zo worden afgesteld dat ook niet rechthoekige etiketten perfect gespendeerd kunnen worden. Tussen de etiketten moet een ruimte aanwezig zijn van minimaal 2 mm.

De TOWA APN en TOWA APF serie zijn ieder in drie modellen zijn leverbaar, waarmee etiketten verwerkt kunnen worden van minimaal 20 x 20 mm. tot maximaal 100 x 60 mm.(breedte x hoogte).De rol diameter mag maximaal 9 cm zijn en met een kern van 25 of 40 mm.

TOWA etiketteertang online bestellen

Webshop Etikon prijstangen etiketteertangen

Etikon biedt de TOWA tangen online aan via de webshop. Verder alle drie te prijstangen liggen standaard op voorraad. Neem een kijkje op de webshop.

 

TOWA etiketteertang

 

SNEL EN GEMAKKELIJK EEN OFFERTE AANVRAGEN