fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

Vacatures bij Etikon Nederland B.V.

Op dit moment zijn er 2 openstaande vacatures.

Scroll naar beneden om de functies te bekijken. Bekijk HIER alvast jouw toekomstige collega’s.

Junior Backoffice medewerker (fulltime)

Jij schakelt, communiceert en krijgt energie van klanten helpen?

Blink jij uit in organiseren en structuur? Dan hebben we wellicht iets voor je. Een job die je misschien wel op het lijf is geschreven. We zoeken namelijk versterking op de verkoopafdeling waar je geen werkervaring voor hoeft te hebben. Lees gerust verder want misschien is de Junior Backoffice medewerker startersfunctie bij Etikon wel de uitdaging die je zoekt!

Je schakelt.

Als Junior Backoffice medewerker ondersteun je de verkoopafdeling. Je bent een belangrijke schakel in ons klantcontact. Omdat je dagelijks in gesprek bent met onze vaste klanten, weet je exact wat er speelt. Zijn er vragen, wensen of klachten? Jij schakelt feilloos met andere afdelingen en communiceert waar nodig. Je bent niet bang om de klant of leverancier op te bellen om de status te vragen of door te geven. Kortom: jij bent (of wordt) een flexibele, daadkrachtige teamspeler.

Je kunt groeien.

We bieden een ideale startersfunctie aan. Aangezien het familiebedrijf op een gezonde manier groeit, zoeken wij jou om mee te groeien. We denken graag mee, in elke zin. Zie jij kansen? Pak de uitdaging aan en ga ervoor!

Team Etikon.

Het team is zeer uiteenlopend van jong en oud(er). Er valt veel te leren van collega’s en ook jij zou veel kunnen toevoegen. We noemen onszelf dan ook altijd TEAM ETIKON.

Wat je doet.

Zaken waar jij energie van krijgt:

 • Vragen van klanten weet jij feilloos om te zetten naar concrete actiepunten
 • Je kent alle ins en outs van onze, jarenlange vaste, klanten
 • Backoffice taken; van offertes uitbrengen tot levering naar de klant
 • Structuur en organiseren is helemaal jouw ding

Profiel

Jouw skills en ervaring.

 • MBO werk en denkniveau
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht in je dagelijkse werkzaamheden
 • Daarnaast beschik je over een uitstekend teamgevoel
 • Je staat met beide benen op de grond en hebt zin om te leren

Wat we je bieden.

We bieden een zeer uitdagende functie, met veel zelfstandigheid. Je krijgt ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van etiketten. Je komt te werken in een leuk team, die je ruimte geeft om te leren. Etikon is een gezond en groeiend familiebedrijf met een informele sfeer. Goede arbeidsvoorwaarden kun je op rekenen, zoals jaarlijkse bedrijfs evenementen, af en toe een vrijdag middag borrel, genieten van de lekkerste Barista koffie uit omstreken en niet te vergeten: ruimte voor ontwikkeling.

Zie jij jezelf in deze startersfunctie? Stuur een chat, mailtje of bel even!

administratie@etikon.nl // 06 51242490

Bijbaantje productiemedewerker 16+

Wil jij graag een extra zakcentje verdienen rondom de vakantie periode?

En ben jij op zoek naar een leuk vakantiebaantje dicht bij huis met een flexibel rooster? Etikon is op zoek naar extra handjes en zou het heel fijn vinden als jij daarbij kunt helpen. Als productie medewerker bij Etikon werk je samen met een gezellig team en plannen we in overleg je werkuren in.

Wat kan Etikon bieden?

 • Heel leuk vakantie werk dicht bij huis met flexibele werktijden (vooral overdag)
 • Een vakantiewerk contract waar je voor elke minuut wordt betaald
 • Goed betaalde vakantiebaantje (afhankelijk van de leeftijd)
 • Een bijbaan bij een groeiend etiketten bedrijf waar je wellicht in de toekomst tussen past!

Wat zijn de taken die je kunt verwachten?

Elke dag is bij Etikon verschillend. Als hoofdtaak ondersteun je de gehele productie van A t/m Z. Hierbij kun je denken aan etiketten sorteren, etiketten verzendklaar maken door deze in dozen te doen, productie orders voorbereiden, ga zo maar door. Doordat de werkzaamheden zo kunnen verschillen is Etikon de perfecte plek om zo veel mogelijk te leren!

Wie is Etikon?

Etikon is een etiketten bedrijf die voor verschillende branches etiketten produceert in Geldermalsen & Duitsland. De branches waar Etikon etiketten voor produceert zijn onder andere: Transport, Voedselindustrie (supermarkten), AGF, Communicatiebedrijven, ga zo maar door! Het zou dus kunnen zijn dat je voor jouw lokale AGF teler de etiketten moet klaarmaken. Etikon is een gezond familiebedrijf wat groeit; hard werken word beloond!

Wat verwacht Etikon van jou?

 • Je bent deze zomer beschikbaar (2022)
 • Je bent minimaal 16 jaar
 • Je bent een harde werker en wilt graag nieuwe dingen leren

Blijven werken bij Etikon? Dat kan!

Wil je na jouw vakantiebaantje blijven werken bij Etikon? Ga dan samen met de productieleider op zoek naar jou talent of bespreek de mogelijkheden van een werk- leer traject. Etikon groeit hard en dat biedt jou veel kansen om je verder te blijven ontwikkelen! Zeker als je een aanpakker bent en zorgt voor een goede sfeer.

Solliciteer gemakkelijk door de Chatten, Whatsappen, mailen of te bellen.

Mail: administratie@etikon.nl of bel naar (0)345 577 201.

Open sollicitatie

Zie jij het wel zitten om bij Etikon te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie via een open sollicitatie naar administratie@etikon.nl. Dit geldt ook voor stage lopen bij Etikon.

Kantoor interieur Etikon Nederland
Etikon personeel

Bekijk alvast jouw toekomstige collega’s.