fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

HACCP Vriezerlabel

Online vriezer etiketten bestellen:

Etiketten voor in de vriezer

Het vriezerlabel is onderdeel van de HACCP etiketten en HACCP systeem. Om de producten goed te kunnen traceren en dat het duidelijk is voor elke medewerkers wordt het vriezer etiket geplaatst op de producten. Geheel volgens de wetgeving van HACCP. Er staat het volgende vermeld op de vriezer etiketten:

HACCP vriezer labels Vriezerlabel

  • Productnaam
  • Hoeveelheid
  • Employé (werknemer die het koelinglabel invult en op het product plakt)
  • In de vriezer op (datum) en ontdooid op (datum)
  • Houdbaar tot (datum)

 

 

Vriezer etiket met speciale diepvries blijming

De vriezerlabels zijn geproduceerd met een speciale diepvries belijming. Dit zorgt ervoor dat de etiketten goed blijven plakken wanneer de producten worden ingevroren. Dit resulteert in het goed blijven plakken van de etiketten zodat de informatie altijd herkenbaar blijft op de diepvries producten.

De keuze van de materialen en de belijmingen van de HACCP labels is ook een belangrijk onderdeel van die HACCP wetgeving. De HACCP systemen die wij verkopen zijn conform de Nederlandse en internationale wetgeving en worden zowel nationaal als internationaal gebruikt door zowel restaurants, hotels, voedselketens, ziekenhuizen, zorginstellingen en meer.

Graag direct online diepvries etiketten bestellen? Dat kan via onze webshop.

Vóór 3 uur besteld – morgen in huis!

Veel bestelde HACCP stickers

 

Verschillende HACCP producten standaard op voorraad bij Etikon. Van dagstickers, dispensers naar magazijn etiketten. Etikon verzorgt de HACCP etiketten voor de branche: horeca. Voor 3 uur besteld – morgen in huis!

Bent u toch opzoek naar andere etiketten binnen de branche? Alles is mogelijk. Kortom, laat je overtuigen!

Gerelateerde producten etiketten