ZELFKLEVEND TEXTIEL VOOR DIGITALE BEDRUKKING

Zelfklevend textiel zowel blanco als bedrukt

Mocht u formaat er niet bij staan, belt u dan met ons verkoopteam.

 

Verschillende soorten:

Satijn (acetaatzijde) voor textieltoepassingen

Geweven acetaat met zijdeglans en gelamineerd op een dikke kraft backing met rubber belijming. Het frontmateriaal heeft een digitale coating voor een goede tonerhechting. Voor de totale constructie is er echter geen lasergarantie vanwege de rubberbelijming die bij het printen kan gaan bloeden. Dit materiaal is niet inkjetgeschikt.
Front: satijn (coated front en back).
Kleefstof: agressieve permanente rubberbelijming voor moeilijk te bekleven oppervlakken (zoals textiel, jute,
viscose).
Rugpapier: 140 gr kraft.
Toepassing; alhoewel de belijming niet lasergeschikt is, wordt dit materiaal regelmatig digitaal geprint vanwege
zijn sterke kleefkracht en zijn soepele structuur. Voorzichtigheid is aangewezen vanwege het mogelijk bloeden van de lijm. Een uitvoering met randstripping is aangewezen. De klant wordt gevraagd om duidelijk zijn toepassingen te specificeren vanwege het mogelijk achterblijven van lijmresten op het oppervlak waarop gekleefd wordt.
Het aanbrengen op bepaalde soorten textiel kan leiden tot snelle verzwakking van de kleefkracht vanwege de reactie die kan optreden tussen materiaal en kleefstof. Een bijkomend fenomeen is de migratie van de lijm doorheen het frontmateriaal na langdurig kleven. Klachten hieromtrent kunnen wij niet aannemen. Graag vporaf het materiaal eerst testen.

Satijn (acetaatzijde) voor badges

Geweven acetaat met zijdeglans gelamineerd op een dikke kraft backing met permanente belijming. Het frontmateriaal heeft een digitale coating voor een goede tonerhechting. Dit materiaal is niet inkjetgeschikt.
Front: satijn (coated front en back).
Kleefstof: speciale belijming die bij kortstondig gebruik in principe geen sporen op de ondergrond nalaat en daarom
vooral zijn toepassingen vindt als badges.

Documentatie

Leverbare formaten