Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Gekleurde stickers

Gekleurde stickers bestellen bij Etikon
Gekleurde stickers bestellen | Etikon
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Jam etiketten

Gekleurde stickers bestellen bij Etikon

Bij Etikon is het mogelijk om gekleurde stickers te bestellen. Onze etiketten en gekleurde stickers worden geproduceerd en bedrukt in onze eigen productiepark. Hierdoor is het mogelijk om direct jouw gekleurde stickers te laten bedrukken met jouw gewenste tekst, icoon of afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als partner in etiketten zorgen we ervoor dat jij bent voorzien van de juiste gekleurde stickers, zodat jouw productie altijd door kan gaan. Onze gekleurde stickers zijn verkrijgbar in alle gewenste kleuren. Tevens zijn neon en fluor kleuren beschikbaar. Denk aan neon geel, neon groen of fluor oranje. Dit zorgt ervoor dat de gekleurde stickers nog meer opvallen op pakketten en pallets. Onze stickers hebben een permanente kleefkracht, waardoor ze goed blijven zitten in verschillende omstandigheden. Vul direct het formulier in op deze pagina en ons team helpt je graag verder. 

Liever een kleine oplage bestellen? Dat kan op onze webshop. Voor 15.00 uur besteld, morgen al in huis! 

Verschillende soorten gekleurde stickers 

Etikon biedt verschillende soorten gekleurde stickers aan. Van normale gekleurde stickers tot aan neon en fluor kleuren. Daarnaast zijn onze stickers beschikbaar in verschillende formaten en figuren. Denk aan ronde of ovale etiketten. Onze gekleurde stickers hebben een permanente kleefkracht, waardoor de etiketten goed blijven zitten in verschillende situaties.  

De voordelen van gekleurde etiketten

Gekleurde stickers zorgen ervoor dat dozen, verpakkingen of andere voorwerpen goed opvallen. De inhoud op de gekleurde sticker toont aan waar de vervoerder op moet letten tijdens het vervoeren, maar bijvoorbeeld ook vakkenvullers in een winkel om voorzichtig met iets om te gaan. Door gekleurde stickers zorg je ervoor dat het product eigenlijk wordt beschermd, ongeacht de boodschap als breekbaar of pijlen omhoog. Ook zijn gekleurde stickers ideaal om te gebruiken als een actiesticker. Het zorgt direct voor extra aandacht.  

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Gekleurde stickers:

Onze gekleurde stickers worden geproduceerd in eigen huis

Beschikbaar op rol, maar ook stickervellen

De gekleurde stickers zijn standaard op voorraad

Onze gekleurde etiketten zijn van hoge kwaliteit met een permanente kleefkracht

Je kunt altijd rekenen op een zeer voordelige prijs voor zowel grote als kleine oplages

Soorten

Gekleurde stickers

Etikon helpt je graag verder 

Etikon is gespecialiseerd in alle soorten etiketten en stickers, waaronder gekleurde stickers. Van kleine oplage tot aan grote bulk etiketten, wij helpen je graag op weg. Zo weet je zeker dat je nooit zonder voorraad zit. Wij zijn jouw betrouwbare partner die graag met je meedenkt. Indien je op zoek bent naar gekleurde stickers in grote oplage, vul dan onderstaande formulier in. Liever direct een kleine oplage bestellen? Ga dan naar onze webshop en bestel direct.  

Onze papiersoorten

Grote oplage gekleurde stickers

Etikon beschikt over een grote productie in voormalig Oost Duitsland. Deze locatie is vooral gespecialiseerd in grote oplage etiketten. Er zijn 31 productielijnen waarvan er een aantal 24 uur draaien. In Duitsland drukt men voornamelijk Flexo en waterinkt. Etikon beschikt over een grote voorraad basismateriaal en streeft ernaar om altijd te kunnen leveren.

  • Gespecialiseerd in grote oplage blanco etiketten
  • Gespecialiseerd in grote oplage gekleurde etiketten
  • Geautomatieerde 24-uurs machines
  • 180 medewerkers

Ben jij op zoek naar een leverancier welke grote oplage etiketten produceert? Neem gerust contact op en laat je informeren.

Kleine oplage gekleurde etiketten

Naast de grote oplage etiketten beschikt Etikon Nederland over een productie in Geldermalsen gericht op kleine oplage met een hoge service. In Geldermalsen wordt met name digitaal gedrukt en afgewerkt.

  • Digitale productie
  • Kleine oplage blanco of fullcolour
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spoed producties mogelijk

Direct gekleurde stickers online bestellen via etikon webshop

Indien je op zoek bent naar kleine oplages is het mogelijk om deze in onze webshop te bestellen. Liever regelmatig grote oplages bestellen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download