Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Industriële etiketten

Etikon helpt je graag met het vinden van de juiste industriële etiketten. Lees hieronder meer informatie.

Jam etiketten

Industriële etiketten

Industriële etiketten zijn een belangrijk onderdeel in het productieproces van veel bedrijven in de industriële sector. Vaak worden deze etiketten gebruikt om producten te identificeren, te coderen te traceren. Om de productieproces goed en efficiënt te laten verlopen worden deze industriële etiketten toegepast. Binnen deze branche wordt gebruik gemaakt van diverse soorten industriële etiketten, zoals barcode etiketten. Elk type etiket heeft zijn eigen doel. Ben je op zoek naar industriële etiketten? Etikon beschikt over een ruim assortiment industriële etiketten. Denk daarbij aan sterke etiketten welke tegen veel extreme omstandigheden bestemt moeten zijn. Hieronder een aantal eigenschappen van onze industriële etiketten:

  • Deze industriële etiketten zijn weersbestendige etiketten (kunststof)

  • Ze hebben een speciale extra permanente belijming

  • De etiketten zijn hittebestendig

De industriële etiketten van Etikon kunnen fullcolour of blanco geleverd worden. Heb je andere specificaties? Wil je bijvoorbeeld het magazijn van speciale barcodes voorzien? Neem dan een kijkje bij onze diensten. Wij printen namelijk ook barcodes in op maat.

Onze soorten etiketten

Industriële etiketten op maat

Onze industriële etiketten zijn beschikbaar in verschillende formaten en materialen. Zo zijn ook blanco of full colour industriële etiketten mogelijk bij Etikon. Blanco etiketten leveren wij ook aan onze klanten, welke zij zelf bedrukken met etiketten printers. Daarnaast is het mogelijk om fullcolour industriële etiketten te laten printen door Etikon. Hierbij zijn veel verschillende manieren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere vorm van het etiket, het materiaal van de etiketten, de kleefkracht van de etiketten, de bedrukking enzovoort. Dit alles is afhankelijk van de toepassing van het etiket en jouw wensen die wij graag bespreken. Weet jij al jouw wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor passend advies. Liever nog vrijblijvend advies? Laat ons je adviseren, zodat je precies weet welke industriële etiketten ideaal zijn voor jouw toepassing. Bij Etikon staat prijs/kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid centraal.  

Etikon beschikt over diverse druktechnieken om de mooiste kwaliteit af te leveren namelijk: 

  • Etiketten Flexo bedrukken (voor grote oplage etiketten) 

  • Etiketten Digitaal bedrukken (voor kleine oplage etiketten met bijvoorbeeld diverse soorten) 

Online industriële etiketten bestellen 

Grotere oplage etiketten bestellen bij Etikon gaat eenvoudig. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Akkoord met deze offerte? Je ontvangt zo snel mogelijk de etiketten in huis. Naast grotere oplage rol je ook standaard rollen etiketten bestellen in de Etikon webshop. Op voorraad? Voor 3 uur besteld = morgen in huis!  

Plant etiketten

Voor deze branches werken wij

Food
AGF
Pharma
Automotive
Logistiek
Packaging
Industrie
FSC Etikon Nederland
Favicon Etikon

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample ontvangen om te testen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download