ETIKON NIEUWS

maart 2020 | Corona virus

 

Maatregelen Etikon X Corona virus

Coronavirus Etikon maatregelen

Etikon blijft de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet volgen en hanteert verschillende maatregelen om de verspreiding te voorkomen zowel intern als extern. Op dit moment verwacht Etikon geen grote impact van het corona virus op de bedrijfsprocessen.

De materialen worden door verschillende toeleveranciers aan ons productieproces geleverd. Zo blijven we flexibel voor de inkoop van onze grondstoffen en zijn we niet afhankelijk van 1 locatie. Spreiding is nu zeer belangrijk. Tevens heeft Etikon een grote voorraad van veel verschillende soorten materialen. Voorraad is zowel in Duitsland als in Nederland aangelegd.

Wij vragen zelf verantwoordelijkheid te nemen aan onze medewerkers, klanten en partners. Bent u in contact geweest met iemand die mogelijk het virus of de symptomen hiervan heeft? Dan vragen wij u niet op bezoek te komen.

Wat kunt u doen om de verspreiding te voorkomen?

  • Was regelmatig uw handen;
  • Geef geen hand, maar verzin een andere groet;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruikt.

Lees hier meer over het corona virus bij RIVM.

jan 2020 | Produceren Etikon Nederland

 

Eerste etiketten machine bij Etikon Nederland

Etikon Nederland start 2020 uitdagend door de allereerste etiketten machine te installeren in Geldermalsen.

Eerste etiket Etikon Nederland

De productie van de etiketten blijft zich bevinden bij onze partner Etikon Duitsland, zoals onze klanten weten. Maar om nóg flexibeler te zijn in Nederland hebben we ervoor gekozen om deze machine in ons bedrijfsproces te integreren. Het doel van de machine is om kleine, blanco oplages, snel te kunnen produceren als service. De verwachting is dat de etiketten machine in maart volledig geïntegreerd is in het gehele proces. In de afbeelding hiernaast is het allereerste etiket te zien welke op de machine is geproduceerd …. mijlpaal!

Op de hoogte blijven?

Benieuwd naar de machine en de voortgang hiervan? Op instagram, Facebook en Linked-In posten we regelmatig interessante weetjes, delen we kennis en houden we de voortgang bij. Volg Etikon via:

Facebook Etikon Instagram icoon

Offerte aanvragen?

U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via ons online offerte systeem. Klik hier en vul de specificaties in om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Binnen 24 uur krijgt u reactie.

2019-2020 | Samenwerking interieur architect Robin Sluijzer

Interieur architect Robin Sluijzer

 

Met trots kunnen we mededelen dat het pand gevestigd is op De Iepenwei 20 te Geldermalsen. Nu is het noodzaak om het interieur net zo stralend te maken als het buiten aanzicht. Dit doen wij in samenwerking met interieur architect Robin Sluijzer en aannemer Wijnja Groep. Robin Sluijzer is onder meer bekend van The Best Dutch Interieur Design 01 en 02.

2018-2019 | Nieuwe bedrijfs- locatie Etikon Nederland

 

Wij zijn verhuisd!

Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn op de Poppenbouwing Nr. 9, is Etikon toe aan meer ruimte om de klanten beter van dienst te kunnen zijn. Op het Hondsgemet te Geldermalsen wordt een gloednieuw pand gebouwd met als speerpunten: innovatief, duurzaam en transparant. Het pand zal beschikken over een groot magazijn en een kantoor waar klanten met open armen kunnen worden ontvangen.

Binnenkort volgt er een grand opening… Houdt ons in de gaten! Zie de afbeeldingen voor inspiratie.

Etikon Nederland Pand

Nieuw adres:

De Iepenwei 20

4191 PD Geldermalsen.

Aannemer: Wijnja Groep B.V.

 

2018 | Nieuwe certificeringen

Geldermalsen 19-7-2018, nieuwe certificeringen

Met trots kunnen wij mededelen dat onze productie/partner, Etikon Duitsland, beschikt over het ISO 9001:2015 certificaat. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. De certificering is een enorme aanwinst binnen het bedrijf omdat het kwaliteitsmanagementsysteem opnieuw erkent is! Kortom, al onze etiketten worden via deze norm geproduceerd. Daarnaast blijft Etikon zich continue ontwikkelen met zicht op een duurzame toekomst.

Naast het ISO 9001:2015 certificaat voldoen onze materialen aan het FSC en PEFSC keurmerk.

Certificaten Etikon Certificaten Etikon

Met zicht op de toekomst is Etikon druk bezig met het behalen van meerdere certificaten. Hieronder volgt binnenkort meer informatie op de nieuws-pagina. Kortom, houdt de website goed in de gaten voor meer interessant nieuws!

2016 | Sponsoring Biljard TEAM ETIKON

Geldermalsen 22-6-2016, nieuwe aanwinst TEAM ETIKON

Borculo: Teammanager Bennie Deegens heeft zijn team voor het nieuwe seizoen weer rond.Nieuws FredericNa het vertrek van Jim van der Zalm, die de overstap naar een ander team maakt, is in samenwerking met de hoofdsponsor Etikon, Frederic Caudron aangetrokken.

Frederic Caudron geldt als beste allround speler ter wereld en grossiert in nationale en internationale titels. De 48 jarige speler, werd 6x Wereldkampioen, 14x Europees Kampioen, 46x Belgisch Kampioen, won 12 keer een wereldbeker wedstrijd en diverse andere wereld en invitatie toernooien. Mevr. Bredewoud, directeur eigenaar van Etikon Nederland, is erg verheugd met de nieuwe aanwinst. Mevr. Bredewoud: “ Na 5 opeen volgende Europese titels, zijn we twee jaar lang als derde geëindigd. We willen graag weer een gooi doen naar de bovenste plaats. Want zowel in het bedrijfsleven als de sport, moet je doelstellingen hebben en nastreven”.

Bennie Deegens:

“Hiermee geeft ze een duidelijk signaal af wat er van mij en mijn team wordt verwacht. De inschrijvingen voor de nieuwe competitie zijn in volle gang, dus we moeten maar eens afwachten wie tot onze concurrenten gaan behoren. Internationaal is het altijd afwachten, maar één ding is zeker, Frederic doet in ieder geval niet mee bij een ander nationaal of internationaal team.”

Nieuws Europees Kampioen Classics Team

 

NEDERLAND B.V.

 

De Iepenwei 20 – 4191 PD Geldermalsen
Nederland +31 (0) 345 / 577 201
verkoop@etikon.nlwww.etikon-webshop.nl

 

Logo Etikon

DEUTSCHLAND GmbH & Co.

 

Am Sülzegraben 8 – 38820 Halberstadt
Deutschland Telefon: +49 (0)3941 / 5637-0
info@etikon.dewww.etikon.de