Etikon nieuws

Lees hieronder meer nieuws over de belangrijke gebeurtenissen binnen:

Etikon Nederland B.V. en Partner: Etikon Deutschland GmbH

 

Geldermalsen 2019,

VERHUIZING!

Etikon Nederland nieuw pand

Etikon Nederland B.V. is verhuisd! Van het oude vertrouwde pandje op de Poppenbouwing naar ons eigen gebouwde pand op De Iepenwei 20 te Geldermalsen. Op dit moment zijn we nog druk met de puntjes op de I te zetten. Stapje voor stapje komt het einde in zicht en kunnen wij hier onze klanten met trots verwelkomen.

Gebouwd door : Wijnja Groep B.V.

Binnenkort meer informatie…

 

 

Geldermalsen 19-7-2018,

NIEUWE CERTIFICERINGEN

Met trots kunnen wij mededelen dat onze productie/partner, Etikon Duitsland, beschikt over het ISO 9001:2015 certificaat. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. De certificering is een enorme aanwinst binnen het bedrijf omdat het kwaliteitsmanagementsysteem opnieuw erkent is! Kortom, al onze etiketten worden via deze norm geproduceerd. Daarnaast blijft Etikon zich continue ontwikkelen met zicht op een duurzame toekomst.

Naast het ISO 9001:2015 certificaat voldoen onze materialen aan het FSC en PEFSC keurmerk.

Certificaten Etikon Certificaten Etikon

Met zicht op de toekomst is Etikon druk bezig met het behalen van meerdere certificaten. Hieronder volgt binnenkort meer informatie op de nieuws-pagina. Kortom, houdt de website goed in de gaten voor meer interessant nieuws!

 

 

Geldermalsen 22-6-2016,

NIEUWE AANWINST TOP TEAM ETIKON, ROSMALEN

Borculo: Teammanager Bennie Deegens heeft zijn team voor het nieuwe seizoen weer rond.Nieuws FredericNa het vertrek van Jim van der Zalm, die de overstap naar een ander team maakt, is in samenwerking met de hoofdsponsor Etikon, Frederic Caudron aangetrokken.

Frederic Caudron geldt als beste allround speler ter wereld en grossiert in nationale en internationale titels. De 48 jarige speler, werd 6x Wereldkampioen, 14x Europees Kampioen, 46x Belgisch Kampioen, won 12 keer een wereldbeker wedstrijd en diverse andere wereld en invitatie toernooien. Mevr. Bredewoud, directeur eigenaar van Etikon Nederland, is erg verheugd met de nieuwe aanwinst. Mevr. Bredewoud: “ Na 5 opeen volgende Europese titels, zijn we twee jaar lang als derde geëindigd. We willen graag weer een gooi doen naar de bovenste plaats. Want zowel in het bedrijfsleven als de sport, moet je doelstellingen hebben en nastreven”.

Bennie Deegens:

“Hiermee geeft ze een duidelijk signaal af wat er van mij en mijn Nieuws F. Caudronteam wordt verwacht. De inschrijvingen voor de nieuwe competitie zijn in volle gang, dus we moeten maar eens afwachten wie tot onze concurrenten gaan behoren. Internationaal is het altijd afwachten, maar één ding is zeker, Frederic doet in ieder geval niet mee bij een ander nationaal of internationaal team.”

Nieuws Europees Kampioen Classics Team