ETIKON NIEUWS

jan 2020 | Eerste etikettemachine bij Etikon Nederland

Geldermalsen, 28-01-2020

Etikon Nederland start 2020 uitdagend door de allereerste etikettenmachine te installeren in Geldermalsen. Hiermee kunnen we onze klanten met kleinere oplages sneller bedienen en hierdoor nóg flexibeler zijn! Bekijk het versnelde filmpje via onze Facebook of Linked-In pagina.

2019-2020 | Samenwerking interieur architect Robin Sluijzer

Interieur architect Robin Sluijzer

 

Met trots kunnen we mededelen dat het pand gevestigd is op De Iepenwei 20 te Geldermalsen. Nu is het noodzaak om het interieur net zo stralend te maken als het buiten aanzicht. Dit doen wij in samenwerking met interieur architect Robin Sluijzer en aannemer Wijnja Groep. Robin Sluijzer is onder meer bekend van The Best Dutch Interieur Design 01 en 02.

2018-2019 | Nieuwe bedrijfs- locatie Etikon Nederland

Geldermalsen 2019, nieuwe bedrijfs- locatie Etikon Nederland

Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn op de Poppenbouwing Nr. 9, is Etikon toe aan meer ruimte om de klanten beter van dienst te kunnen zijn. Op het Hondsgemet te Geldermalsen wordt een gloednieuw pand gebouwd door aannemer Wijnja Groep met als speerpunten: innovatief, duurzaam en transparant. Het pand zal beschikken over een groot magazijn en een kantoor waar klanten met open armen kunnen worden ontvangen. Zie de afbeeldingen voor inspiratie.

Etikon Nederland nieuw pand

Nieuw adres

De Iepenwei 20

4191 PD Geldermalsen.

Aannemer: Wijnja Groep B.V.

 

2018 | Nieuwe certificeringen

Geldermalsen 19-7-2018, nieuwe certificeringen

Met trots kunnen wij mededelen dat onze productie/partner, Etikon Duitsland, beschikt over het ISO 9001:2015 certificaat. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. De certificering is een enorme aanwinst binnen het bedrijf omdat het kwaliteitsmanagementsysteem opnieuw erkent is! Kortom, al onze etiketten worden via deze norm geproduceerd. Daarnaast blijft Etikon zich continue ontwikkelen met zicht op een duurzame toekomst.

Naast het ISO 9001:2015 certificaat voldoen onze materialen aan het FSC en PEFSC keurmerk.

Certificaten Etikon Certificaten Etikon

Met zicht op de toekomst is Etikon druk bezig met het behalen van meerdere certificaten. Hieronder volgt binnenkort meer informatie op de nieuws-pagina. Kortom, houdt de website goed in de gaten voor meer interessant nieuws!

2016 | Sponsoring Biljard TEAM ETIKON

Geldermalsen 22-6-2016, nieuwe aanwinst TEAM ETIKON

Borculo: Teammanager Bennie Deegens heeft zijn team voor het nieuwe seizoen weer rond.Nieuws FredericNa het vertrek van Jim van der Zalm, die de overstap naar een ander team maakt, is in samenwerking met de hoofdsponsor Etikon, Frederic Caudron aangetrokken.

Frederic Caudron geldt als beste allround speler ter wereld en grossiert in nationale en internationale titels. De 48 jarige speler, werd 6x Wereldkampioen, 14x Europees Kampioen, 46x Belgisch Kampioen, won 12 keer een wereldbeker wedstrijd en diverse andere wereld en invitatie toernooien. Mevr. Bredewoud, directeur eigenaar van Etikon Nederland, is erg verheugd met de nieuwe aanwinst. Mevr. Bredewoud: “ Na 5 opeen volgende Europese titels, zijn we twee jaar lang als derde geëindigd. We willen graag weer een gooi doen naar de bovenste plaats. Want zowel in het bedrijfsleven als de sport, moet je doelstellingen hebben en nastreven”.

Bennie Deegens:

“Hiermee geeft ze een duidelijk signaal af wat er van mij en mijn team wordt verwacht. De inschrijvingen voor de nieuwe competitie zijn in volle gang, dus we moeten maar eens afwachten wie tot onze concurrenten gaan behoren. Internationaal is het altijd afwachten, maar één ding is zeker, Frederic doet in ieder geval niet mee bij een ander nationaal of internationaal team.”

Nieuws Europees Kampioen Classics Team

 

NEDERLAND B.V.

 

De Iepenwei 20 – 4191 PD Geldermalsen
Nederland +31 (0) 345 / 577 201
verkoop@etikon.nlwww.etikon-webshop.nl

 

Logo Etikon

DEUTSCHLAND GmbH & Co.

 

Am Sülzegraben 8 – 38820 Halberstadt
Deutschland Telefon: +49 (0)3941 / 5637-0
info@etikon.dewww.etikon.de