Etikon Nieuws

 

Lees hieronder meer nieuws over de belangrijke gebeurtenissen binnen:

  • Etikon Nederland
  • Etikon Duitsland
  • Cotec Europe
  • Overige gebeurtenissen

Nieuws

Geldermalsen 22-6-2016,

Nieuwe aanwinst Topteam Etikon, in Rosmalen.
Borculo.

Teammanager Bennie Deegens heeft zijn team voor het nieuwe seizoen weer rond.F. Caudron-1

Na het vertrek van Jim van der Zalm, die de overstap naar een ander team maakt, is in samenwerking met de hoofdsponsor Etikon, Frederic Caudron aangetrokken.

Frederic Caudron geldt als beste allround speler ter wereld en grossiert in nationale en internationale titels. De 48 jarige speler, werd 6x Wereldkampioen, 14x Europees Kampioen, 46x Belgisch Kampioen, won 12 keer een wereldbeker wedstrijd en diverse andere wereld en invitatie toernooien. Mevr. Bredewoud, directeur eigenaar van Etikon Nederland, is erg verheugd met de nieuwe aanwinst. Mevr. Bredewoud: “ Na 5 opeen volgende Europese titels, zijn we twee jaar lang als derde geëindigd. We willen graag weer een gooi doen naar de bovenste plaats. Want zowel in het bedrijfsleven als de sport, moet je doelstellingen hebben en nastreven”.

Bennie Deegens: “Hiermee geeft ze een duidelijk signaal af wat er van mij en mijn F. Caudronteam wordt verwacht. De inschrijvingen voor de nieuwe competitie zijn in volle gang, dus we moeten maar eens afwachten wie tot onze concurrenten gaan behoren. Internationaal is het altijd afwachten, maar één ding is zeker, Frederic doet in ieder geval niet mee bij een ander nationaal of internationaal team.”

Europees Kampioen Classics Team