Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Etiketten dispenser

Een opgeruimd magazijn met een etiketten dispenser
Kerst etiketten
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Etiketten bestellen | Etikon

Een opgeruimd magazijn met een etiketten dispenser

Snel en effectief etiketten ophangen? Dat kan met een etiketten dispenser. In een handige etiketten dispenser kunnen meerdere etiketten op rol worden gehangen. Zo kan het voorkomen dat je 4 verschillende soorten waarschuwingsetiketten hebt. Deze etiketten hebben een maximale breedte van 100mm naast elkaar. Bij Etikon is het mogelijk om jou eigen etiketten dispenser samen te stellen voor jouw magazijn. Dit zorgt ervoor dat jouw magazijn opgeruimd blijft en niet overal losse rollen leggen. Onze etiketten dispenser is eenvoudig te bestellen via onze webshop. Indien je op zoek bent naar meerdere dispensers, vul dan gerust onderstaande formulier in.  

De voordelen van een etiketten dispenser 

 • Je hebt altijd een opgeruimd magazijn. 
 • Je hoeft niet uren te zoeken naar losliggende etiketrollen, want de etiketten liggen altijd op een standaard plek. 
 • De etiketten dispenser kan eenvoudig worden opgehangen. 
 • De etiketten dispenser geeft de etiketten van de backing aan. Tevens kun je de etiketten snel, gelijk en eenvoudig afscheuren. 
 • Bij de etiketten dispenser zitten 8 houders, zodat je ook nog kunt variëren met de verschillende rollen. 
 • Het is gemaakt van hard plastic, waardoor de etiketten dispenser een lange levensduur heeft. 

Verschillende soorten etiketten voor de etiketten dispenser 

In de etiketten dispenser passen verschillende soorten etiketten. Zo is het mogelijk om verschillende waarschuwingsetiketten erin te doen. Binnen ons assortiment van waarschuwingsetiketten hebben we de paraplu etiketten in het rood en zwart, pijlen omhoog in het rood en zwart, breekbaar – fragile stickers, handling etiketten met 4 verschillende symbolen, wijnglasetiket of handle with care. Daarnaast hebben we ook kleine etiketten op rol die eenvoudig in de etiketten dispenser passen. Het productieproces gaat zo een stuk vlotter, want hoe prettig is het als je een pakketje inpakt en de etiketten dispenser staat voor je neus en jij trekt zo het etiketje met bedankt voor je bestelling eraf. Onze etiketten dispenser zorgt ervoor dat werkprocessen eenvoudiger gaan. Bestel nu direct jouw etiketten dispenser op onze website en we leveren het zo snel mogelijk bij jouw gewenste adres af. Liever een offerte op maat ontvangen voor meerdere stuks? Vul dan onderstaande formulier in en ons verkoopteam helpt je zo spoedig mogelijk.  

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Etiketten dispenser:

Wij zijn jouw betrouwbare partner

Wij zijn flexibel

Onze producten, waaronder etiketten dispensers, zijn snel leverbaar

Wij bieden een hoge service en kwaliteit

Altijd tegen een zeer scherpe prijs

Soorten

Etiketten dispenser

Plant etiketten

Voor wie is een etiketten dispenser geschikt

Een etiketten dispenser is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die regelmatig etiketten opslaan in hun magazijn, kantoor of andere locatie. Een etiketten dispenser zorgt ervoor dat deze bedrijven de etiketten eenvoudig kan opbergen, zonder urenlang te hoeven zoeken waar die vorige medewerker de rol heeft neergelegt. Vanaf nu ligt het namelijk op één plek: in de etiketten dispenser.

Daarnaast is een etiketten dispenser ook geschikt voor bedrijven die juist zelden etiketten gebruiken en het willen opbergen zonder dat je na een aantal maanden alle etiketten kwijt bent. Een etiketten dispenser zorgt ervoor dat de etiketten op één plek worden opgeslagen. Etiketten dispensers zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor je veel en weinig etiketten kunt opslaan. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Uiteindelijk helpt het altijd mee aan een betere productiviteit en het verminderen van fouten.

Van etiketten dispensers tot aan etiketten op rol 

Met meer dan 30 jaar ervaring is Etikon jouw betrouwbare partner op het gebied van etiketten. Bij ons kun je terecht voor etiketten dispensers, maar ook etiketten op rol, verzendetiketten, haccp stickers en nog veel meer. Bij Etikon kun je terecht voor alles wat met etiketten te maken heeft. Op onze locatie in Geldermalsen beschikken we over een eigen printshop, waardoor we direct de etiketten kunnen printen met de juiste oplage. Naast full colour bedrukking bieden we ook spoedproducties aan. Zo kun jij altijd op ons rekenen als je in nood zit om jouw productielijnen door te laten lopen. Ontdek hoe Etikon jouw bedrijf kan ontzorgen en vul het formulier in.

Onze papiersoorten

Grote oplage etiketten

Etikon beschikt over een grote productie in voormalig Oost Duitsland. Deze locatie is vooral gespecialiseerd in grote oplage etiketten. Er zijn 31 productielijnen waarvan er een aantal 24 uur draaien. In Duitsland drukt men voornamelijk Flexo en waterinkt. Etikon beschikt over een grote voorraad basismateriaal en streeft ernaar om altijd te kunnen leveren.

 • Gespecialiseerd in grote oplage blanco etiketten
 • Gespecialiseerd in grote oplage gekleurde etiketten
 • Geautomatieerde 24-uurs machines
 • 180 medewerkers

Ben jij op zoek naar een leverancier welke grote oplage etiketten produceert? Neem gerust contact op en laat je informeren.

Kleine oplage etiketten

Naast de grote oplage etiketten beschikt Etikon Nederland over een productie in Geldermalsen gericht op kleine oplage met een hoge service. In Geldermalsen wordt met name digitaal gedrukt en afgewerkt.

 • Digitale productie
 • Kleine oplage blanco of fullcolour
 • Binnen 7 werkdagen in huis
 • Spoed producties mogelijk

Direct online bestellen via etikon webshop

Indien je op zoek bent naar kleine oplages is het mogelijk om deze in onze webshop te bestellen. Liever regelmatig grote oplages bestellen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download