fbpx
+31 (0) 345 577 201 verkoop@etikon.nl

OVERIGE PRODUCTEN

Overige producten in assortiment

De producten welke Etikon aanbiedt naar de vele etiketten zijn onder andere:

  • Printlinten zijn Thermal Transfer Ribons die worden gebruik bij het inprinten van etiketten. Etikon Nederland biedt een groot aanbod van verschillende formaten printlinten aan. Zowel IN-side als OUT-site. Direct bestellen? Neem dan een kijkje op de webshop.
  • Etiketten wikkelaars: Klein (vaste kernhouder, Middel vaste kernhouder en Middel verstelbare kernhouder). Direct bestellen? Neem dan een kijkje op de webshop.
  • Labelsoftware is software voor de etikettenprinters om zo goed mogelijk up-to-date te blijven met het printen. Direct bestellen? Neem dan een kijkje op de webshop.
  • HACCP producten. Etikon biedt onder andere HACCP dispensers aa, dagetiketten, vriezerlabels, magazijnlabels en koelinglabels. Direct bestellen? Neem dan een kijkje op de webshop.
  • TOWA-tangen zijn etikettangen om gemakkelijk het etiket op een product te plakken. Formaten groot, middel en klein. Direct bestellen? Neem dan een kijkje op de webshop.

Overige producten etiketteer tangOverige producten printlintenOverige producten Dispenser HACCP daglabel

 

 

 

 

 

Het assortiment is sinds kort ook direct en gemakkelijk verkrijgbaar via de online webshop van Etikon. Neem snel een kijkje.

 

Assortiment overige producten