Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Eigen productie (snel leverbaar)

Service & Kwaliteit

Diepvries etiketten bestellen

Diepvries etiketten met extra permanente belijming, zodat de diepvries stickers goed blijven zitten in de vriezer.
diepvries etiketten | Etikon
Gekleurde stickers Etikon

Bij Etikon zijn alle etiketten mogelijk!

Neem contact op met het verkoopteam voor meer informatie.

Blanco etiketten op rol Etikon

Diepvries etiketten met extra permanente belijming, zodat de diepvries stickers goed blijven zitten in de vriezer.

Diepvries etiketten

Op zoek naar diepvries etiketten voor in de vriezer? Etikon kan elk gewenst diepvriesbestendige etiketten leveren. Of het nu gaat om ronde, vierkante of rechthoekige diepvries stickers. De diepvries etiketten zijn gemaakt van papier of kunststof en beschikken over een speciale diepvries belijming dat bestand is tegen de omstandigheden in de diepvriezer. De etiketten kunnen met de hand worden beschreven, bedrukt worden met een etiketten printer of bedrukt worden door Etikon. De minimale aanbreng temperatuur is -20 graden Celsius. Het product is te gebruiken bij temperaturen tussen -40 tot +50 graden Celsuis. Bekijk het standaard diepvries etiket hier. Indien andere specificaties gewenst zijn, vraag dit aan via het aanvraag formulier.

Graag een offerte ontvangen voor diepvries etiketten? Vul het aanvraag formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Vriezer etiketten uit voorraad leverbaar

Heb je etiketten voor diepvries producten nodig? De diepvries etiketten zorgen ervoor dat iedereen herkent wat voor product wanneer is ingevroren. De diepvriesbestendige etiketten worden veel gebruikt in de foodsector. Denk daarbij aan restaurants, hotels, voedselketens, ziekenhuizen, zorginstellingen en meer. Ben je op zoek naar papieren of kunststof diepvries stickers? Etikon beschikt over meer dan 500 vormen om de vriezer etiketten te produceren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om kleine of grote oplage: Etikon produceert ze graag!

De voordelen van diepvries etiketten

Diepvries etiketten zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt in omgevingen met lage temperaturen, zoals vriezers en koelkasten. Deze etiketten zijn bestand tegen de extreme kou en vochtigheid die in dergelijke omgevingen heersen en kunnen ervoor zorgen dat jouw producten veilig en efficiënt worden opgeslagen en getraceerd. Hieronder delen we alvast een aantal voordelen van diepvries etiketten:

 1. Diepvries etiketten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme kou die heerst in vriezers en koelkasten. Ze zijn bestand tegen temperaturen tot -40 graden Celsius en kunnen daardoor betrouwbaar worden gebruikt in deze omgevingen.
 2. Diepvries etiketten zijn ook waterdicht en kunnen bestand zijn tegen vochtigheid en condensatie die ontstaat door het temperatuurverschil in de vriezer of koelkast. Dit voorkomt dat het etiket vervaagt, smelt of loslaat, waardoor de productinformatie altijd goed zichtbaar blijft.
 3. Diepvries etiketten hebben een hoge kleefkracht en blijven stevig vastzitten op de producten, zelfs bij blootstelling aan lage temperaturen en vocht.
 4. Het gebruik van diepvries etiketten maakt het labelen van producten in vriezers en koelkasten veel efficiënter. Doordat de etiketten bestand zijn tegen lage temperaturen en vocht, hoef je geen zorgen te maken over de leesbaarheid van de informatie op het etiket.
 5. Het gebruik van diepvries etiketten helpt bij het behoud van de kwaliteit van jouw producten, doordat de informatie op het etiket altijd goed zichtbaar blijft. Dit draagt bij aan de veiligheid van jouw producten en kan bijdragen aan een langere houdbaarheid.

Wat kan Etikon u bieden op het gebied van de

Diepvries etiketten bestellen:

Snelle service en levering

Alles mogelijk op gebied van etiketten

Persoonlijk contact

Goede prijs/kwaliteit

Grote & kleine oplage diepvries etiketten mogelijk

Soorten

Diepvries etiketten bestellen

diepvries etiketten

HACCP diepvries etiketten specificaties

Diepvriezer etiketten direct leverbaar:

 • Afwerking: Etiketten op rol
 • Afmeting: 35mm x 75mm
 • Bedrukking: HACCP vriezer; -18 graden of kouder:
 • Materiaal: Vellum
 • Kleefkracht: Extra permanent, speciaal voor in de diepvries
 • Kern 25mm, buiten gewikkeld
 • 500 etiketten per rol

Kleine oplage vriezer etiketten direct bestellen? Bekijk de webshop en bestel direct. Voor 3 uur besteld = de volgende werkdag in huis.

Grote oplage vriezer etiketten bestellen? Vul dan het online aanvraag formulier in op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Overige zelfklevende etiketten

Naast diepvries etiketten beschikt Etikon over een enorme voorraad overige etiketten. Denk daarbij aan blanco etiketten, gekleurde etiketten, custom-made etiketten enzovoorts. Daarnaast levert Etikon ook verschillende soorten Etiketten printers en de bijbehorende TTR-linten. Kortom: alles op het gebied van etiketten kan Etikon leveren! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor diepvries etiketten en nog veel meer. Op zoek naar diepvries etiketten of andere etiketten? Vul het online aanvraag formulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende, passende offerte.

Onze papiersoorten

Grote oplage etiketten

Etikon beschikt over een grote productie in voormalig Oost Duitsland. Deze locatie is vooral gespecialiseerd in grote oplage etiketten. Er zijn 31 productielijnen waarvan er een aantal 24 uur draaien. In Duitsland drukt men voornamelijk Flexo en waterinkt. Etikon beschikt over een grote voorraad basismateriaal en streeft ernaar om altijd te kunnen leveren.

 • Gespecialiseerd in grote oplage blanco etiketten
 • Gespecialiseerd in grote oplage gekleurde etiketten
 • Geautomatieerde 24-uurs machines
 • 180 medewerkers

Ben jij op zoek naar een leverancier welke grote oplage etiketten produceert? Neem gerust contact op en laat je informeren.

Kleine oplage etiketten

Naast de grote oplage etiketten beschikt Etikon Nederland over een productie in Geldermalsen gericht op kleine oplage met een hoge service. In Geldermalsen wordt met name digitaal gedrukt en afgewerkt.

 • Digitale productie
 • Kleine oplage blanco of fullcolour
 • Binnen 7 werkdagen in huis
 • Spoed producties mogelijk

Direct online bestellen via etikon webshop

Indien je op zoek bent naar kleine oplages is het mogelijk om deze in onze webshop te bestellen. Liever regelmatig grote oplages bestellen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Klaar om een project te starten?

Liever eerst een sample part ontvangen?

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste nieuws en andere informatie over Etikon en de wereld van etiketten.

Catalogus download